2777
2789
ای خدا تاحالا هیچکس اینجوری نگفته بود یه حس عجیبی گرفتم🥺 ناااااااااازیییییی عروسک😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

😍 همه نوزادا عروسکن. اینکه شکی توش نیس 

ولی فقط فرقش اینه که دخترا تا ابد عروسک باقی میمونن 😅😋

یه زن اگر به پوستش برسه و زیبا باشه، میتونه حتی تو سن 30 سالگی بهش بگن اوه عین عروسکه چهره اش 🤭. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چهار هفته دگ مونده تا اونموقع🤕

الان چن وقتته

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
مال منم بگین ۱۴۰ضربان قلبش

ببین زیاد ربطی نداره 

من 141 بود سونو قلب،   دختره بچم. 

دختراولم سونو قلب، تعداد ضربان نزده بودن. اگراشتباه نکنم.  ولی ان تی 150و خرده ای بود. 

این فسقلیم ان تی 171 بود.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
مث برق و باد میگذره.  اون سونو دقیقتره و احتمال هم بهت میدن اگر جای خوب بری  منو احنمال ...

ایشالله زود بگذره بدجور حالت تهوع دارم اصلا نمیتونم چیزی بخورم. چجوری میخاد بزرگ شه😢ایشالله ک سالم باشه

ایشالله زود بگذره بدجور حالت تهوع دارم اصلا نمیتونم چیزی بخورم. چجوری میخاد بزرگ شه😢ایشالله ک سالم ...

🤦🏻‍♀️😕وای اره میفهممت. 

منم مردممم تا سه ماه اول گذشت.

ار عزیزم تشکیل شده بود.  ولی خارجی نوشتهFHR=133 اینه؟

ببین تو برگه نوشته شده تعداد ضربان قلب. اگه ۱۵۰ب بالا باشه دختره اگه ۱۵۰پایین پسر .ولی خب بازم برای بعضیا برعکس میشه.خودم دختر باردارم ۱۶۰بود

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
من یه پسر دارم😁 ب دکتر گفتم گفت ب اینا نی من بازم پسر دوست دارم برام فرقی نداره سالم باشه ف ...

آره بابا سلامت باشه جنسیت مهم نیست زیاد .من دختر باردارم ۱۶۰بود .انشالله ک ب سلامتی بغل بگیریش

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃