2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله خیلی کم رنگ (جوابمو بدین خواشها مهمه برام )

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست
چی شد عزیزم باردار شدین؟نمیخام نا امیدت کنم ولی اون ماه بی بی من هاله انداخته بود خیلی ذوق کرده بودم ...

رفتم ازمایش دادم منتظرم جوابش بیاد توکل برخدا هر چی بود دیگه 

رفتم ازمایش دادم منتظرم جوابش بیاد توکل برخدا هر چی بود دیگه 

واییی ایشاالله باردار میشی عزیزم نگران نباش کی میاد ازمایشت منو خبر دار کن خوشحال‌بشم ولی نمیدونم چرا حس میکنم شما باردارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد عزیزم باردار شدین؟نمیخام نا امیدت کنم ولی اون ماه بی بی من هاله انداخته بود خیلی ذوق کرده بودم ...

منفی بود عزیزم 🥲بااینکه خیلی میگفتم به خودم اگه منفی شد اشکال نداره ولی اصلا فس شدم انگار 

منفی بود عزیزم 🥲بااینکه خیلی میگفتم به خودم اگه منفی شد اشکال نداره ولی اصلا فس شدم انگار 

بیین من میدونستم بهت گفتم‌ولی نخاستم ناامیدت کنم هاله من خیلی معلوم بود ولی پری شدم بعد دو روز دیه از وقتم گذشته بود بخاطر اون بی بی زدم نگران نباش این ماه اقدام میکنی بعد پریودی ایشاالله باردار میشین راستی بچه دارین یا ن منم اقدام کردم این ماه خداکنه باردار بشم ماه بعد

بیین من میدونستم بهت گفتم‌ولی نخاستم ناامیدت کنم هاله من خیلی معلوم بود ولی پری شدم بعد دو روز دیه ا ...

نه بچه نداریم اولیشه اگه خدابخواد 🥲 ان شاء الله باردار باشی چشم انتظاری خیلی سخته واقعا 

من پریودامم نا منظمه اکثرا سر اینم داستان دارم 🥲🤦🏼‍♀️

نه بچه نداریم اولیشه اگه خدابخواد 🥲 ان شاء الله باردار باشی چشم انتظاری خیلی سخته واقعا  من پ ...

ایشاالله میشی گلم منم بچه اولمه برای اولین بار اقدام‌کردم‌شوهرم‌یکم مشکل اسپرم داشت درست شد گفت دکتر این ماه اقدام‌روز ۱۳ ۱۴پریودی چن ساله عروسی کردین چن سال دارین من۲۲

ایشاالله میشی گلم منم بچه اولمه برای اولین بار اقدام‌کردم‌شوهرم‌یکم مشکل اسپرم داشت درست شد گفت دکتر ...

من ۲۴سالمه دوساله که خونه‌خودمونیم ولی خب در اصل هفت ساله که متاهلم دوران عقدم خیلی طولانی بود 

دوماه پیش که اقدام کردم پریودم خیلی جلوافتاد 

ماه اول بعد اقدام دوسه روز بعدش پریود شدم ماه دومم فردای  اقدام پریود شدم 

پریودمم ماه اول دوازده روز افتاد جلو ماه دومم هفت ماه 

این ماه عقب انداختم تنبلی تخمدان دارم دکتر دارو داد استفاده کردم 

من ۲۴سالمه دوساله که خونه‌خودمونیم ولی خب در اصل هفت ساله که متاهلم دوران عقدم خیلی طولانی بود  ...

بیین عزیزم اون ماه ها نمیشه الان ک‌پریود شدی بشمار روز۱۳ ۱۴اقدام کن پسر هم میشه شستو‌واژن هم انجام دادی یا ن من خودم رژیم هم‌میرم

بیین عزیزم اون ماه ها نمیشه الان ک‌پریود شدی بشمار روز۱۳ ۱۴اقدام کن پسر هم میشه شستو‌واژن هم انجام د ...

رژیم تعیین جنسیت انجام میدی ؟ نه رژیم اینا نداشتم برام فرقی نداره چی باشه خیلی دوست داشتم عید نی نیم توشکمم باشه 🥲

رژیم تعیین جنسیت انجام میدی ؟ نه رژیم اینا نداشتم برام فرقی نداره چی باشه خیلی دوست داشتم عید نی نیم ...

اره عزیزم ۴ماهه انجام میدم واییی گلم مثل منی منم خیلی دوست دارم واسم کادو باشه تو عید تو شکمم باشه عشق کنم داداش نداشتم بخاطر اون میخاستم پسر باشه ولی الان مامانم حامله شده ناخواسته رفته تعیین جنیست ازمایش خون گفتن ۹۸درصد پسره حالا یکشنبه میره سونو دعا کن من گفتم داداش ندارم باید بهم پسر بدی خدا ولی اومد مامانم حامله شد حالا هرچی صلاحع‌باشه پسر ک‌باشه چه بهتر دخترم باشه دیه مهم نی فقط سالم باشه همین

اره عزیزم ۴ماهه انجام میدم واییی گلم مثل منی منم خیلی دوست دارم واسم کادو باشه تو عید تو شکمم باشه ع ...

اره فقط سالم باشن پسر دخترش مهم نیست حالا الان ازمایش دادم باردار نبودم باید بشینم غصه اینو بخورم چرا پریود نمیشم 🤦🏼‍♀️🥲

اره فقط سالم باشن پسر دخترش مهم نیست حالا الان ازمایش دادم باردار نبودم باید بشینم غصه اینو بخورم چر ...

ن بابا نگران نباش هیچی نمیشه پریود میشی خب برو خودتو ب دکتر نشون بده چون تنبلی تخمدان داری بخاطر اون میگم برو معاینه کنه راحت بشی

ن بابا نگران نباش هیچی نمیشه پریود میشی خب برو خودتو ب دکتر نشون بده چون تنبلی تخمدان داری بخاطر اون ...

اونکه رفتم گفتم اوضاعت بهتر شده 

ولی چون نا منظمه دیگه معلوم نیست کی بیاد میگم این بنده های خدایی که چندسال منتظرن چه طاقتی دارن واقعا خیلی سخته 🥲 

اره بابا خیلی سخته ولی من زایمان یکم میترسم

نه من ترس ندارم اوکیم تو این جور چیزا انقدر این مدت راجب بارداری وچیزای مختلفش سرچ کردم که دیگه استاد شدم 😂🥲