2777
2789

سلام خانما من اصلا خوشم نمیاد همسرم چک کنم و فلان‌... ولی دیروز یه حسی بهم گفت ضبط مکالمه نصب کن براش انگار بخدا یکی تو گوشم گفت.. منم نصب کردم 

بعد شبش دیدم موقعی که سرکاره خواهر کوچیکه زنگ زده کمک کن برا خواهر بزرگه برا بچه هاش و خودش برا مراسم مامان ختم ۴امین سالگرد لباس های آنچنانی بگیرم به این گفته خودم ۹۰۰تومن میزارم به علی هم گفتم(داداش بزرگش)اونم گفت کمک میکنم توهم کمک کن لباس بگیرم اینم گفت باشه بعد بهش گفته تو خونه به زنت نگو بگو کم حقوق گرفتم اگه ازت پرسید

نفهمه زنت ممکنه به جاریش بگع اونم با علی دعوا کنه 

حالا خانوما خواهرشوهر بزرگم اونیکه دارن براش پول جمع میکنن وضعش بد نیستا خونه و ماشین و همه چی دارن 

ما خودمون مستاجریم و بخدا وضعمون خرابه با ماهی ۷ تومن و کلی قسط زندگی میکنیم 

شوهرمم ازش غیر مستقیم پرسیدم اصلا وا نمیده 

چیکار کنم؟؟ بخدا خودم تمام لباسهای خونگیم پاره پورس 

اصلانم برا زمستون هیچ لباسی نگرفتم خودم ..خودمون با یه وضعی زندگی میکنیم ولی کارت حقوق شوهرم دست منه چیکار کنم؟ به روش بیارم و دعوا کنم یا 

زیر زیرکی پولاشو خرج کنم؟ بنظرتون به خواهرشوهرم پیام بدم بگم دست از سر ما بردار؟ 

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌

اینم بگم که برادرشوهرم که کمک میکنه ماهی ۳۰ ۴۰ تومن در آمد داره و ماشین خارجی و خونه بزرگ بالاشهر و خواهرشوهرمم همچنین

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌

ساده جان برو اول لباسای خودت تکمیل و اوکی کن 

بعد ببین شوهرت میده یا نه 

مطمینا نمیده میگه خودمون لازم داریم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر پوستی جلو برو بزار همیشه امارشو داشته باشی

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

بهش بگو لباس ندارم پول بده لباس بگیرم 

یا بگو فلان چیزو دیدم گرون باشه دوست دارم برا روز زن برام بگیری 

اگر به خواهرشوهر زنگ بزنی بو می بره که از یجا فهمیدی

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

اصلا ب روش نیار بذار مکالمه هه باشه گوش کن همیشه😬 وگرنه مکالمات بعدی رو از دست میدی

بعد بگو برا سالگرد من لباس میخوام هیچی ندارم یجوری بگو‌نفهمه بخره ....پاره شه

باشه، توخوبی😏

شوهرمم گفته باش منم مثل تو کمک میکنم یعنی منظورش یه میلیون هس