2777
2789
عنوان

به نظرتون شبی در رو روی شوهرم قفل کنم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 64 پست
نه شخصیت اش خرد میشه دیگه زندگیتون خراب میشه 

بخدا خستم کرده هزار راه رو امتحان کردم

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درو قفل نکن اما خودتو خالی کن باهاش  دعوا کن هرچی از دهنت رسید بهش بگو 

بهش بگو غیرت نداری 

مسئولیت سرت نمیشه 

تو که ادم نبودی چرا زن گرفتی 

به همون ولگردیت ادامه میدادی 

منم بدبخت نمیکردی 

😔 شوهر منم همینجوره 

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
مگه کار نداره  اینجور مردا درست نمیشن نمونش رو دارم

چرا 

اما بقیه براش کار میکنن پولش میره به جیب اقا

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
من یه بار سر موضوعی راهش ندادم خونه رفت هتل ۵ستاره خوابید دوروز هم همونجا موند برام عکس فرستاد از بس ...

وااای💔🤣 من بودم جرش میدادم چقد روو داشته بخدا😂

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

عزیزم ایشون بی مسیولیته باید با مشاوره و صحبت طولانی حلش کرد

بستن در و دعوا مشکلیو حل نمیکنه 

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
بخدا خستم کرده هزار راه رو امتحان کردم

پس این راهم امتحان کن 

زنگم زد گفت باز کن بگو برو بابا

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
والا چی بگم به پدر یا برادراش بگو

گفتم فایده نداره اونا هم سروصدا دادن سرش کار خودشو میکنه