anahix مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1381 عنوان کرم سم مار دور چشم بیواکوا استفاده کردین ؟ 15618 بازدید | 7 پست اگه ازش استفاده کردین لطفا عملکردی ک داشته رو بگین؟۱۸ سالمه حس میکنم زیر چشمم و گوشه چشمم یکم داره چروک میشهمیخوام سفارشش بدمگفتم نظراتتونو بدونم 1401/10/21 | 17:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babygirl_e_asli عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 126 عزيزم بيوآكوا خوبه ولى به نظرم فعلا از پچ استفاده كن آب زياد بخور اگه منتظرى همه چى ايده آل بشه تا تو به رشد و شكوفايى برسى حالا حالاها علافى… گلى كه بخواد رشد كنه دل سنگم ميشكافه
anahix مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1381 عزيزم بيوآكوا خوبه ولى به نظرم فعلا از پچ استفاده كن آب زياد بخور پچ فقط برا آبرسانیهاتفاقا چند وقت پیش استفاده کردمش چشمم بدتر میلیا داد بعد دو روز رفت
babygirl_e_asli عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 126 ضد چروک برگامو تعریفش زیاد شنیدم بخاطر اينكه دور چشم + ٢٠ شروع كنى بهترهو اينكه بله واكنش ها مختلفه همون دور چشمم ممكنه اين اتفاق بيفته. باز اگه چيزى پيدا كردى اينجا منم ريپلاى كن مرسى اگه منتظرى همه چى ايده آل بشه تا تو به رشد و شكوفايى برسى حالا حالاها علافى… گلى كه بخواد رشد كنه دل سنگم ميشكافه
anahix مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1381 خریدین و استفاده کردین؟ ن عزیزمیخوام از محصولات داروخانه ای استفاده کنم
negen1402 عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 507 کرم خوبه البته من همراه کرم گیاهی استفاده کردم باهم خیلی عالی بودن حتی برای دور چشم هم میتونی کرم مروارید فرانسوی بگیری اونم عالیه من از اونم راصی بودم فقط اصل بگیر من از این پیج میگیرم محصولاتشون حرف ندارهhttps://instagram.com/kerem.poost?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ هم کرم سفید کننده و ضد لکشون عالیه هم دورچشم دارم و هم بوتاکس