2777
2789
وایی نی نی سایت چه فضای بدی شده چطور به ابن راحتی میاین اینارو می‌نویسید عزیزم برو با دوستات و فام ...

وا مثل اینکه اینجا نی نی سایته هاااا...پس بیاد دعوای جاری و مادرشوهر بزاره؟؟؟!!

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
منکه دوتا اقدام جدی داشتم ولی نشده 

دقیقا نی نی سایت برا همین پرسشاش

نه چیزای چرت مادر و خواهر شوهری🫤

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۱ ماه واسه پسر دومم

و ۸ ماه پسر اولم 

ولی ماهی که باردار شدم هردوشون رو

یک روز بعداز تموم شدن قائدگی رابطه داشتم 

و فقط همون یک بار

دکترها هم براشون عجیب بود😂

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑 

من ماه دوم اقدام باردار شدم و جالبه ماه دومی ک باردار شدم مامانم مریض بود اونجا بودم و تو کل ماه شای ...

چهار یا پنج بتر کمه؟ ما برا اقدام هم ماهی سه چهار بار

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
وایی نی نی سایت چه فضای بدی شده چطور به ابن راحتی میاین اینارو می‌نویسید عزیزم برو با دوستات و فام ...

اینجا نی نی سایته

از اسمش معلومه 

بعدشم من خودم دو ساله اقدامم به کسی نگفتم

شایدم اسی نمیخاد به کسی بگه