2777
2789
عنوان

خانوما لطفاً بیاید حالم بده 😞

110 بازدید | 11 پست

سلام. من تو عقدم امروز صبح با مامان بابام رفته بودم بازار. تو ماشین بودم چندتا پیام عاشقانه به شوهرم دادم ک بعد ده دقیقه جواب داد واسه من خیلی دیره ولی چیزی نگفتم بعد پرسیدم کجایی بهم گفت ..... هستم با دوستم منم چیزی نگفتم موقع برگشت جایی ک اون بود سر راهمون بود دیدم ک یه زن با دوستش بیرون اومد. منم زنگ زدم به شوهرم و گفتم کجایی و با کی هستی دوباره همون حرف قبلی شو گفت. بعد گفتم کسه دیگه ای باهاتون نبوده گفت نه  بعدش منم گفتم پس اون ژنه کی بود ک بیرون اومد بعد قهقهه زد و گفت نه بابا کدوم زن 

منم یه گفتم پس اون زنه کی بود ک من دیدم و چه ....می‌خورده.  بیاین تا ادامه شو بگم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش اونم چیزی نگفت و منم گوشیو قطع کردم بعد پنج دقیقه بهم زنگ زد و گفت ک اون دوست دختر رفیقم بوده و منم خبر نداشتم ک اونم میاره. و فقط قلیون کشیدیم و کاره دیگه هم نکردیم.    دوستش هم ج...ده بازه و چند بار سر همین با زنش دعوا کرده.   شوهرم خیلی قسم میخوره ک‌ من کاری نکردم  میگه تو بهونه میاری    بچه ها چیکار کنم حالم بده 😞

بش بگو ک دوست نداری با این رفیقش رفت و آمد کنه با قهر کردن و ناراحت شدن چیزی درس نمیشه

چند بار بهش گفتم. اما به حرف من گوش نمیده.  این دفه بهش گفتم یا من یا. اون

یه بارم تو بازار باهم راه می‌رفتیم ک یه دختری از کنارش رد شد و بهش سلام کرد من بهش میگم کی بود میگه دوست دختر رفیقم.

😐. اگه راست میگه پس از کجا دوست دخترای رفیقشو می‌شناسه 

چند بار بهش گفتم. اما به حرف من گوش نمیده.  این دفه بهش گفتم یا من یا. اون

مثلن مث زن و شوهرای دیگه ک با ی زوج خیلی اوکی هستن 

با یکی از دوستات یا دوستاش ک متاهله رفت و آمد کنین

اینجوری دیگه مشکلی پیش نمیاد