2777
2789
عنوان

یواشکی اومدم تهران🤭🙈

614 بازدید | 22 پست

من رشت هستم و خانوادم تهران🌱

هی از هفته پیش مامانینا میگفتن نمیای!؟ منم الکی میگفتم نه😁💔حالا بلیطمم گرفته بودما...😅

میخواستم یهو بیام سورپرایز بشن😂

همسرمم داشت میرفت مشهد،گفت تو هم تنها نمون برو تهران پیش خانوادت...منم از خدا خواسته🥰

این شد که ظهر رسیدم و مادربزرگم طفلک باور نمیکرد که، چطور تو این برف و بوران اومدم😬❤️

خیلی حس خوبیه🌱💫💕از این حسای قشنگ واسه همتون آرزو میکنم🤌🏼❤️

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ما کیشیم ی بار دوستم سورپرایزی اومده بود کیش شانسش مااون روز رفته بودیم هرمز 😆چندساعتی پشت در موند 😆😆😆

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
چرا خونتون نمیبرین مشهد یا تهران

تهران که بودیم،خودمون یهو تصمیم گرفتیم و اومدیم رشت🌱

مشهد هم همسرم چندروز ماموریت میخواست بره که خب به خاطر شرایط جوی پروازا لغو شد،حالا مونده رشت تنها😂

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ما کیشیم ی بار دوستم سورپرایزی اومده بود کیش شانسش مااون روز رفته بودیم هرمز 😆چندساعتی پشت در موند ...

اتفاقا همسرمم میگفت😂شانست بزنه کسی خونه نباشه بمونی پشت در😅کلیدامم یادم رفته بود بیارم