2821
2789
عنوان

بهم کمک کنید دوستان((:

106 بازدید | 11 پست

واای خدایا

خیلی بدبخت‌ام؛ اصلا هر چی بدبختی تو دنیاست سر من خالی شده، هر چی کار میکنیم، میدوئیم اصلا پولمون برکت نداره، یه عالمه تویِ قرض افتادیم. افسردگی گرفتم اصلا اُمید به زندگی‌ ندارم...

همیشه مامانم میگه تو تنبل و بی عرضه ای، اعتماد به نفس ام رو هم از دست دادم. خیلی ساکت  آروم ... یه خواستگار خوب واسم آمد ولی به خاطر شرایطم بهش جواب منفی دادم((:💔

نمیدونم چ کمکی از دستم برمیاد ولی واسه این شرایطی ک توشی متاسفم قطعا یا خوب میشه شرایطت یا بالاخره تموم میشه ، غصه نخور بعضی روزا یطوری میگذرن ک نمیتونی دیگ ب یادشون بیاری ولی اینا بازم همش حرفه ، خودت باید حالت خوب کنی

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند سالتونه خانم؟

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

اسی سلام 

اینکه میگی بدبختم بنظرم شکسته نفسیه 

وقتی حال خوب میگذره 

خال بدم‌میگذره 

مطمعن باش

ب خدا توکلتو زیاد کن 

حالا تو خوبی دلت میخاد ازدواج‌کنی 

من‌ک عقد کردم و ازش خجالت میکشمو چی میگی🤣

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

سلام 

نباید اینجوری بشی 

چند روزی به خودت استراحت بده(به خودت برس تا اعتماد بنفست رو بدست بیاری و میتونی بری یه مسافرت هرچند کوچیک) و از نو شروع کن سعی کن نیمه پر لیوانو ببینی و تو این شرایط کشور هیچکی راضی نیس ولی این مسائل باعث نمیشه که ما امیدمون رو نسبت به خودمون از دست بدیم و افسرده بشیم چون همه ی ما انسانیم و حق شاد بودن رو داریم :)

امیدت به خدا باشه مطمئنم خدا حواسش بهت هست✨💞

خدایا بسهه دیگهههه ...

خیلی انرژی منفی از لحن حرف زدنت گرفتم چرا درمورد خودت اینطوری میگی چند سالته؟ رو چه حسابی مامانت به ...

ببخشید...

من ۱۷ سالمه

نمیدونم؛ آخه من هر کاری از دستم بر بیاد میکنم

هیچ اعتماد بع نفسی هم ندارم...

سلام  نباید اینجوری بشی  چند روزی به خودت استراحت بده(به خودت برس تا اعتماد بنفست رو بدس ...

وای خواهر مسافرتِ چی؟😅💔

من توی این سنِ کم صبرم لبریز شده؛ دیگه نمیکِشم..

ببخشید... من ۱۷ سالمه نمیدونم؛ آخه من هر کاری از دستم بر بیاد میکنم هیچ اعتماد بع نفسی هم ندارم.. ...

تازه ۱۷ سالته چه انتظار و توقعی از خودت داری عزیزم؟

درس هاتو میخونی ؟ اعتماد به نفس درمورد چی نداری؟

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

تازه ۱۷ سالته چه انتظار و توقعی از خودت داری عزیزم؟ درس هاتو میخونی ؟ اعتماد به نفس درمورد چی نداری ...

مثلا ظاهری... صورت‌ام پر جوش، دماغم قوز دار، چاق و قد کوتاه،صدام مثلِ زاغ، دندون هامم که نگم برات...

همش تو سری خور ام؛ همش بهم ناسزا میگن؛ بس که ساکت ام  و تو خودم میریزم💔

مامانم میگه با این اخلاقت تا  ابد ور دل من میمونی

مثلا ظاهری... صورت‌ام پر جوش، دماغم قوز دار، چاق و قد کوتاه،صدام مثلِ زاغ، دندون هامم که نگم برات... ...

الهی عزیزم من مطمئنم تو چهره ی زیبایی داری منتها توی سن حساسی هستی و فکر میکنی چهره ی خوبی نداری منم همسن تو که بودم احساس میکردم خیلی چهره ی قشنگی ندارم الان که ۲۳ سالمه و هرچی هم سنم بیشتر میشه حس میکنم دارم اتفاقا زیباترم میشم😅😂

درستو بخون خوشگلم سعی کن فرد موفقی بشی راجع به ساکت بودن و درون ریز بودنت هم واقعا این اخلاقت نقطه ضعف نیست برات سعی کن باشگاه بری کلاس های مختلف بری اعتماد به نفست بیشتر میشه عزیزم 

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

الهی عزیزم من مطمئنم تو چهره ی زیبایی داری منتها توی سن حساسی هستی و فکر میکنی چهره ی خوبی نداری منم ...

هممم؛ جدی؟! ولی صورت‌ام خیلی جوش داره؛ غیر طبیعیِ 😂💔