2821
2789
عنوان

پشیمونم اتو مو گرفت برام🤣🤦‍♀️

309 بازدید | 16 پست

من ۱۸ این ماه تولدم بود گفتم همسرم برام اتو مو بخره،بابلیس داشتم

بعد موهای خودم صاف هست اما لخت نیست

حالا هر کاری میکنم نمیتونم موهامو باهاش لخت کنم

اول گفتم شاید مشکل از اتو هست،بردم بیرون ارایشگاه،برام با اتو خودم لخت کرد چقدرم ازش تعریف کرد فهمیدم من بلد نیستم

شما چجوری استفاده میکنید

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

منم بلد نیستم

البته مال من ازین چندکاره هاس

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید کامل داغ شه اتو

میترسم موهام بسوزه،چه درجه ای بذارم خوبه؟

حداکثرش ۲۰۰

حداقلشم ۱۲۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عادی دیگ موهاتو بزار وسط اتو بعد چندبار هی بکش پایین و بالا تا صاف شه 

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
میترسم موهام بسوزه،چه درجه ای بذارم خوبه؟ حداکثرش ۲۰۰ حداقلشم ۱۲۰

ن بابا اگ خیلی نزاریش نمیسوزه ولی حواست باشه خیلی نگیریش موهات بسوزه 

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
منم بلد نیستم البته مال من ازین چندکاره هاس

جسارت نباشه گلی خودمو میگم 

خواهرم چند کاره داشت زیاد اونجور که باید کیفیت نداشت منم همه رو جدا جدا خریدم

بابلیس

و اتو 

یه دونه واسه روز زن گفتم از اینا کا وز میکنه بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عادی دیگ موهاتو بزار وسط اتو بعد چندبار هی بکش پایین و بالا تا صاف شه 

اوهوم،فکر کنم من دسته موهامو زیاد زیاد برمیدارم از اونم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جسارت نباشه گلی خودمو میگم  خواهرم چند کاره داشت زیاد اونجور که باید کیفیت نداشت منم همه رو جد ...

نه عزیزمم این چه حرفیه

من رو خرید عروسیم خریدم تجربه نداشتم 

وگرنه منم یکاره میگرفتم بیشتر بدرد میخورد

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
ن بابا اگ خیلی نزاریش نمیسوزه ولی حواست باشه خیلی نگیریش موهات بسوزه 

همون دیگه،منم  از این میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزمم این چه حرفیه من رو خرید عروسیم خریدم تجربه نداشتم  وگرنه منم یکاره میگرفتم بیش ...

من خنگ اومدم از خود گذشتگی کردم تو خرید لوازم ارایشی مغازه داره هی گفت بردار گفتم نه گرونه🤣👋🥲

حالا چند بود ،۳۰هزار

اونوق کرم پودر ۵۰هزار خربدم اون زمان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوهوم،فکر کنم من دسته موهامو زیاد زیاد برمیدارم از اونم هست

اره کم کم بردار کلا ، اینشکلی صاف تر میشن چون خودتم موهات صافه اینکه صاف تر شه یکم سخت تره

اره کم کم بردار کلا ، اینشکلی صاف تر میشن چون خودتم موهات صافه اینکه صاف تر شه یکم سخت تره

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون دیگه،منم  از این میترسم

دمای اتو و اینا انقدی زیاد نیست ک سریع مورو بسوزونه فقد خیلی نگیرش هروقتم حس کردی داره میسوزه یا یکم داغ شده سریع برش دار🤍

دمای اتو و اینا انقدی زیاد نیست ک سریع مورو بسوزونه فقد خیلی نگیرش هروقتم حس کردی داره میسوزه یا یکم ...

مرسی ازت گلی خوب راهنماییم کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40