2777
2789
عنوان

بچهااا خیلی حالم بده

480 بازدید | 9 پست

بچه ها چند روز پیش با سردرد شدید رفتم دکتر 

گفت فشار مغزه و یکی از عروقات تنگ شده mri mrv

انجام دادم 

خلاصه فرستادم یه دکتر دیگه 

اون دکترم گفت برو چشم پزشکی اگه چشمت مشکل نداشت که فشار مغزت بالا نیست 

خلاصه گفت تا بری پیش چشم پزشک من زنگ میزنم جواب  mri میگم 

زنگ زد گفت تنگی عروق نیست و احتمالا فشار مغزه خلاصه رفتم چشم پزشک گفت مشکلی نداری تا برگشتیم دکتر رفته بود 

خلاصه منشی زنگش زد گفت از نظر من مشکلی نیست 

من رفتم یه دکتر دیگه 

گفت فشار مغزت بالا نیست 

یه تنگی عروقه کمیه که مشکل چندانی ایجاد نمیکنه 

اگر میخوای مطمئن بشی برو فلان دکتر گفت یک ماهه دیگه 

بچهااا الان ده روزه سر دردم خوب نشده 

این وسط فهمیدم چشمام استیگماته 

الانم داشتم علائم تنگی عروق مغز میخوندم همه علائمش داشتم 

نمیدونم مال استگیماته یا مال تنگی عروقق🥲🥲🥲🥲🥲🥲😥😥😥😥😥

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

دارم دق میکنم از بس ناراحتم😭😭

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عینک زدی سردردت بهتر نشد ؟

نزدم عینک هنوز 

به راهکار رسیدی به منم کمک کن میشه بگین کدوم شهرین

سلام جیگروم 

ای کاربری مامان نامزدم است من اون تو تاپیک دیگه بودم مال ورزشم گفته بودم 

اره مامان جان میگرن داشتن و استیگمات 

چشاشوو ضعیف شده بود 

عینکم زدن سردردشون خوب شد نزنه سردرد میگیره شما هم عینکتون مرتب بزنیددد