2777
2789
عنوان

از دست مادر نفرین کن کدوم گوری برم

1478 بازدید | 135 پست

خانما تروخدا تا آخر بخونید و راهنماییم کنید بخدا دارم با اشک تایپ میکنم 😭

من بیست و یک سالمه پونزده سالگی به اجبار خانواده با یه پسر سیزده سال بزرگتر از خودم ازدواج کردم که بعد ازدواج متوجه شدم اندام خصوصیش نقص عضو داره و نمیتونه بچه دار بشه همیشه تحقیرم میکرد کتکم میزد محدودم میکرد نذاشت درسمو بخونم و هزار بلای دیگه سرم آورد تا اینکه مجبور شدم طلاق بگیرم 

اینم بگم که کل بچگیم هم با کتک و نفرین مادرم گذشت همیشه چپ می‌رفت راست می اومد نفرینم میکرد کتکم میزد بابام هم که هیچی عین خیالش نیست 

الان که طلاق گرفتم بازم روزگارم سیاهه بقران امروز سر چیزای چرت و پرتی مامانم برگشت گفت تو قدر خوبی های که برات کردم رو نمیدونی منم به مسخره گفتم دستت درد نکنه که بهم غذا میدی دستت درد نکنه برام کتاب خریدی که برم امتحان و دیپلم بگیرم دستت درد نکنه بهم میوه میدی و اینا بعد گفت داری مسخره می‌کنی منم باز به مسخره گفتم که نع آخه مادرای همه این کار هارو انجام نمیدن فقط تو مادر خوبی هستی 

بعد داد و هوار راه انداخته که آره طلاق گرفتی برگشتی خونه من داری پر رویی هم می‌کنی بعد گفت ایشالا محتاج برادرات و زنشون بمونی که بهت یه نگا بندازن 😭😭😭😭😭😭

بقران یادمه بچگیام هم همیشه می‌گفت ایشالا ازدواج کنی بدبخت بشی برگردی خونه من و محتاجم بشی که اینطور هم شد 

الان هم برگشته اینجوری نفرین می‌کنه 😭😭😭😭😭بقران من بچه ی بدی براش نبودم بقران من خیلی پاکم به ابالفض قسم هیچوقت من بهشون بدی نکردم ولی نمی‌دونم چرا با من اینجوریه همیشه هم نفرین هاش منو میگیره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدااااااااایااااااااا مگه من به چه کسی بدی کردم که بیست سال از زندگی کوفتیم اینجوری تو سگ دونی گذشت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا مثل تو 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

های خدا 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
مامان منم اینجوریه ، ولی دیع ولش کردیم 

پس من که اینجوری نفرین هاش منو میگیره چه غلطی کنم بقرااااان خسته شدم دیگه کاش حداقل به یه آدم درست حسابی منو میدادن که برا همیشه از دستشون راحت بشم 

چون طلاق هم گرفتم بدتر سرم منت می‌ذاره 😭😓

الهی عزیزممم چقدر غمگینه زندگیت 

عزیزم قوی باش هنوز اول راهی سنت کمه فرصتهای زیادی داری 

درس بخون و کار کن یا هنر آرایشگری یا خیاطی یاد بگیری تولیدی یا آرایشگاه یا هرجایی که بنظرت خوبه کار کن کم کم خودتو رو جمع کن گلم تا انشالله بتونی مستقل بشی 

کاربری مشترک

عزیزم درکت میکنم. منم مادرم بر هیچ و پوچ نفرینم میکرد. سعی کن باهاش مدارا کنی و جوابشو ندی. اینجا که خودت هم گفتی با حرفات خواسته یا ناخواسته رفتی روی اعصابش. مادره دیگه. بالاخره پخته گذاشته جلوت. نباید به شوخی هم دست کم بگیری کاراشو. حتی اگه باهات بدرفتاره

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

فکر میکنن این کارا لطفه انگار ما خودمون خواستبم ب دنیا بیایم انکار خود مون خواستیم تو 15سالگی از همچیزمون دل بکنیم ب زور اینا شوهر کنیم بعدش ب حرف ما برسن ک ما نمی‌خواستم 

پس من که اینجوری نفرین هاش منو میگیره چه غلطی کنم بقرااااان خسته شدم دیگه کاش حداقل به یه آدم درست ح ...

ب خانم فاطمه الزهرا متوسل شو ، بگو زندگیمو دست خودت سپردم ، دو رکعتم نماز بخون واسش ، ی دونه دعای توسل با حدیث کسا هم بخون بقیشو بسپار ب خدا.  

خدا بد بنده هاشو نمیخواد قشنگ من

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

درکت میکنم خیلی سخته

منم از دست خانواده پناه بردم به ازدواج ... طلاق گرفتم برگشتم تو خونشون نونم ازم قایم میکردم غذا یواشکی میخوردن که مبادا من برم سر سفره ... منم رفتم پرستاری شبانه روزی تا دیگه خونشون نباشم

توام برو سرکار خونه نمون که اذیت بشی