2777
2789
عنوان

😔اگه پولمو نده چیکارکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 101 پست
حالا فدای سرت.کوفتش بشه

همون پول رو خرج دوا دکترش کنه

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
آبرسان سر یه کوچه مغازه هست لباس خونگی و راحتی داره اون سید هست اسمش

والا عزیزم من تاحالا ازش خرید نکرده بودم اسمشون رو‌هم نمیدونم شاید اون نباشه😔

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب بالاخره میگی مغازه اش شلوغ بود صد در صد خرید میکردن ازش میگفتی مثلا یه مشتری یا چندتا مشتری که قرار پولشو حساب کنن بجا اینکه کارت بکشن بریزن برای تو پولو تا ۴۲۰ تومن تو بر گرده و اونوقت یارو ام چیزی نمیتونست بگه چون میگفتی خوب مالیات قرار بود از اینام کم شه دیگه ... نمیدونم متوجه شدی یا نه یعنی تا سر حد پول تو که حساب کردی مشتری که جنس خریده بزنه به حساب تو تا ۴۲۰ تومان بر میگشت 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
چ ربطی داره من خودمم مغازه داشتم همشو پس میدادم نباید چیزی کم کنه

خب بی راه هم نمیگه

آخر سر برای تراکنش کارت خوان ها مالیات میزنن دیگه ،،،،،

حالا من اطلاع ندارم از مالیاتی که میزنن 

عزیزم خوب بالاخره میگی مغازه اش شلوغ بود صد در صد خرید میکردن ازش میگفتی مثلا یه مشتری یا چندتا مشتر ...

😔😔اصلا قفل کردم اون لحظه ترسیدم پولمو نده

اما بعضی جاها اونقدر انصاف دارند که پس هم میگیرند. یک فروشگاهی برای همسرم کفش خریدیم اومدیم خونه همسرم پشیمون شد از مدلش رفتیم پس دادیم با روی خوش پس گرفت تو فاکتورش هم نوشته بود تعویض و پس تا ۳ روز . خیلی خوشم اومد . همه با رضایت از مغازه شون میرم بیرون .قیمت هاشم خیلی خوبه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اما بعضی جاها اونقدر انصاف دارند که پس هم میگیرند. یک فروشگاهی برای همسرم کفش خریدیم اومدیم خونه همس ...

سادات تروخدا دعا کن فردا بزنه ۴۰۰تومان پول کمی برام نیست

😭خیلی ناراحتم هیچ شماره ای هم ازشش نگرفتم اگه پس نزد زنگ بزنم

واریز می‌کنه . نگران نباش .

منم یکبار یک وسیله رو بردم پس دادم . اولش گفت پس نمی‌گیرم .منم اونو کادو خریده بودم که متوجه شدم عین همونو داره ، واسه همین بردم پس دادم . مغازه داره گفت مالیات کم میشه ، گفتم بستگی به وجدان خودتون داره . شماره کارت رو دادم . وسیله رو هم آکبند گذاشتم رو میزش . گفت شاید چند روز دیگه واریز کنم برات . گفتم عیبی نداره. یکساعت بعد کامل برام واریز کرد .‌

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اسی امشب برو اینجوری روبرو مغازش بشین 

کاش هممون این بودیم

من خودم عرضه اینکارا رو ندارم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید