2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید خیلی دلم گرفته....

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 48 پست
حالا کاری به دختر و پسر بودنش ندارم...ولی ۱۱هفته ک خیلی زوده واسه تعیین جنسیت ..از۱۲ هفته احتمالی می ...

سونو ان تی ۱۱هفته تا ۱۳هفته هس

دکتر اگه تبحر داشته باشه میتونه تشخیص بده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد 

بین ما ها هم همینه 

من از بچه ی دختر بدی ندیدم 

فقط وقتی بزرگ میشه همش طرف پدرشه 

کاش دعای مطلق مردم فقط این بود که بچه ی خیلی عاقلی باشه و ذات داشته باشه و با وجدان باشه 

من اگه جای پدر مادرایی باشم که قصد بچه دار شدن دارن قبلش فقط سال ها شب و روز همین یه قلم دعا رو از خدا می خواستم 

یه بچه هایی هستن مردم دارن می بینی حسرتشونو می خوری اینقد که عاقل ند 

سونو ان تی ۱۱هفته تا ۱۳هفته هس دکتر اگه تبحر داشته باشه میتونه تشخیص بده

میدونم از ۱۱تا ۱۴ هست و بهترین زمانش هم ۱۲هفته و ۵روزه ک اون موقع مبگن...ولی همین دیشب ب تاپیک بود ک خیلیا گفتن واسشون توی اون موقع اشتباه گفتن...۱۱هفته واسه جنسیت زوده 

پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
دخالت نمیکنیم ولی نمیدونم درک میکنی یا ن  دلم ریش رفت وقتی دونه دونه عکس میریخت خودمم گریم گر ...

به نظرم شما به جای گریه یکم نصیحتش کن..دختر همدم مادره عصادی دست مادره دختره که سر پیری چراغ خانه پدر مادرو روشن نگه می‌دارد..من سر بچه دومن خدا خدا میکردم دختر باشه ولی خدا بهم پسر داد تا ماه هشت احساس افسردگی میکردم حتی اسمم براش انتخاب نکرده بودم ولی در نهایت راضی شدم به رضای خدا..اون حتما حکمت می‌دونه که دختر یا پسر میده..الآنم عاشق جفتشونم دخترمو رو چشام میذارم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
نکه دوس نداشته باشه شوهرش میگه همون پسرعمم واسم مهم نیس فقط سالم باشه ولی چون از وقتی حامله شد گفت ...

حالش خوب میشه شما که خواهرشی نصیحتش کن باهاش حرف بزن حتما آروم میشه.. انشاءالله یه دختر خوشگل نازنازی خدا بهش بده که نتونم یه لحظه ازش دل بکنه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
میدونم از ۱۱تا ۱۴ هست و بهترین زمانش هم ۱۲هفته و ۵روزه ک اون موقع مبگن...ولی همین دیشب ب تاپیک بود ک ...

نمیگم ناشکری میکنم

ولی خدا پسر بده بهش بعدش دختر بده هرچقدر میخواد

دلم ضعف رفت واسه اشکای ابجیم

میدونم از ۱۱تا ۱۴ هست و بهترین زمانش هم ۱۲هفته و ۵روزه ک اون موقع مبگن...ولی همین دیشب ب تاپیک بود ک ...

نه من ۱۱هفته و ۲روز رفتم جفت بچه هامو درست گفت

حرف نی نی سایتیا رو من خودم جدی نمیگیرم

کلا با همه جا فرق داره نظریاتشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری