2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید خیلی دلم گرفته....

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 48 پست
وااا بچه اولشه غمبرک گرفته؟ ایشالا بچه بعدیش پسر باشه  عزیزم دختر خوبه که بچه اول دلداریش بدین ...

دخالت نمیکنیم

ولی نمیدونم درک میکنی یا ن 

دلم ریش رفت وقتی دونه دونه عکس میریخت خودمم گریم گرفته اونو اونجوری دیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خودمون سه تا دختر اخرش ی پسر مامانم گفت کاش خدا بچه ی اولشو پسر میداد دلم ریش رفت وقتی گر ...

شما چرا اینجوری هستین😐چه فرقی میکنه دختر یا پسر ،حالا بازم خوبه اولیشه،میدونی خداکنه ک سالم باشه ولی اینجوری که برا مذکر بودنش اشک میریزه خدا قهرش نیاد همینه بهش نده،،این گناهه بخدا

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
من  دختر عمه م ۳ تا دختر داره هی میگه پسر میخوام  اونم باید بشینه گریه کنه که همه دختر شد ...

نه خب

ولی از وقتی حامله شد گفتن پسره پچش

اونم هوا برش داشت

اون الان گریه میکنه الان اون بچه ام تو شکمش ناراحت میشه

نه عزیزم خودمون سه تا دختر اخرش ی پسر مامانم گفت کاش خدا بچه ی اولشو پسر میداد دلم ریش رفت وقتی گر ...

قدیمیا میگن دختر به مادر میبره 

مادرت هم دختر دنیااورده خواهرت به مادرت کشیده

کمتر ناشکری کنید 

بگید الهی سالم باشه

وقتی انقد جنسیت براتون مهمه بری آی وی اف هزینه کنید😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چرا ؟چون دختره ناراحت شد؟؟دختر دوست نداره؟

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
شما چرا اینجوری هستین😐چه فرقی میکنه دختر یا پسر ،حالا بازم خوبه اولیشه،میدونی خداکنه ک سالم باشه ول ...

میدونم عزیزم ولی خب پسر دوس داشتیم

امیدوارم درک کنی

و حتی خداروشکر میکنم ک سالمه

حالا کاری به دختر و پسر بودنش ندارم...ولی ۱۱هفته ک خیلی زوده واسه تعیین جنسیت ..از۱۲ هفته احتمالی میگن ک اونم ممکنه خطا داشته باشه...چطور انقدر قطعی گفتن دختر

پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
چرا ؟چون دختره ناراحت شد؟؟دختر دوست نداره؟

نکه دوس نداشته باشه

شوهرش میگه همون پسرعمم واسم مهم نیس فقط سالم باشه

ولی چون از وقتی حامله شد گفتن پسر پسر

اینم فقط ب فکر پسر بود

واسه همین حالش بده