الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ارث و دیه دو مسئله اقتصادیه چون تعداد مردای سرپرست خانوار بیشتره نبودش آسیب اقتصادی بیشتری میزنه و باید دو برابر زن دیه و ارث دریافت کنه و اگه نسبت زنان شاغل و مردان شاغل برابر بشه دیه و ارث هم میتونه مساوی بشه.
ارث و دیه دو مسئله اقتصادیه چون تعداد مردای سرپرست خانوار بیشتره نبودش آسیب اقتصادی بیشتری میزنه و ب ...
خوب جنین پسر که نون آور نیست ؟اون باید بزرگ بشه تا نون آور بشه در نتیجه ضربه سقط جنین دختر و پسر یک آسیب رو به خانواده وارد میکنه پس نباید در موقعی که جنین هست دیه۲برابر باشه اونجا باید برابر باشه وقتی به دنیادیه ۲برابر بشه
خدايا منو از اين تايپكا دور كن تا مجبور نشم جواب بدم و تعليق بشم 😬😬😬😫😫
شماها دارین میاین میگین که تو این مساله در حق زنها ظلم شده ولی اصلش اینه که این قانون به نفع زنهاست . دیه مرد به زن میرسه در واقع زن هست که داره دو برابر پول بهش میرسه