2777
2789
عنوان

بچه ها کمک لططططفا

89 بازدید | 6 پست

سلام من دیروز عصر دختر خواهر شوهرم اومد خونمون ... بعد دیگه تا شوهرش خواست بیاد دنبالش ساعت 7 شد ... منم دیگه نزدیک های 6 بلند شدم گفتم دسغ دیگه شام بمونین اینجا ... یه خورده تعارف معارف و کرد به شوهرش پیام داد و خلاصه انگار موندنی شدن .. من وسایل قیمه رو آماده کردم و پیاز داغ و گوشت و همه رو سرخ کردم لپه رو هم اضافه کردم و آب ریختم و در زود پز و بستم یه 15 دقیقه که جوشید شوهرش با یه حال خراب و گردن درد اومد دنبالش و هرچی گفتم نموندن ... منم زیرغذارو خاموش کردم گذاشتم ر خنک شه گذاشتم یخچال گفتم فردا صبح بار میزارم برا خودمون .. حالا اون زنگ زد گفت. برا اینکه ناراحت نشی فرداشب میایم ‌‌‌‌ بنظرتون همون قیمه رو دوباره بزارم. لپه هاش یه وقت وا نمیره دیشب تا حالا لپه ها تو قابلمه تو یخچاله ... توروخدا راهنمایی کنین لپه ها چی میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.