2821
2789
😂باور کن اکانت پسر بوده خانومای نی نی سایت نبودن مرد نی نی سایت بوده🤣😂 درثانی من با رل یکساله ام ...

نه خانوم بود باهاش تلفنی حرف زدم

نه من درست میخوام رل بچه بازیه😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂باور کن اکانت پسر بوده خانومای نی نی سایت نبودن مرد نی نی سایت بوده🤣😂 درثانی من با رل یکساله ام ...

چرا جدا شدین !؟

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
چرا جدا شدین !؟

مامانش اذیتم میکرد اینم جرئت نمیکرد پشتم درآد منم دیدم کل این دوماه عقدم همش دارم با مامانش دعوا میکنم اینم میگه ول کن هیچی نگو به مامانم 

دیدم بی عرضس توافقی جدا شدیم ...

یه بار اینجا عکسمو گذاشتم یه خانومه بارداری بهم گفت آرزو میکنم دخترم شبیه تو بشه  انقدررررر به ...

ببینم عکس تو 😍

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
مامانش اذیتم میکرد اینم جرئت نمیکرد پشتم درآد منم دیدم کل این دوماه عقدم همش دارم با مامانش دعوا میک ...

خوشبخت باشین عزیزم 🌸

2825
2823
2791
2779
2792