2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری ممنون میشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 92 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبم خوب بود گفتن برو پرستاری یامامایی دولتی شهرت سال اولم بود موندم گفتم دبیری تجربی شیراز بیارم تو ...

عهههههه خب پس خوب شدی 

من ن انیوی ب همون پیراپزشکی هم ندارم هدف منم معلمی هست ولی امیدی نیست رفیق

وقتی ک پارسال پیرا آوردی امسال قطعا معلمی رو میاری 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

خب پس استثنا از من زیاد حالب نبوده‌. خداروشکر ک شما راضی هستی عزیزم. امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری

علره اینم شانسی شد فعلا راصیم اطش

مرسی گلم 

ایشالا همگی به آرزومون میرسیم و میشیم اونچیزی که همیشه تو فکرمون تصور میکردیم❤🌹مرسی عزیزم

امیدارم گل 

هم چنين شما 🌺💖😍🌺🌺

اسی منم حسرت دندون به دلم موند

ان شاالله دانشگام تموم بشه دوباره کنکور میدم. 

گرچه شرایط هر سال سختر میشه😢

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

لغو نمیشه  منم دلم خوش بود

هعی چی بگم

البته من معدلم زیاد بد نیس. عمومی هام ۴ تاش ۲۰ و ۱۹ شده. اختصاصی هم بجز فیزیک پیش دانشگاهی همشون بالای ۱۸. ولی خب اگه همه ۲۰ باشن منم باید برم ترمیم 

[QUOTE=268638830]هعی چی بگم البته من معدلم زیاد بد نیس. عمومی هام ۴ تاش ۲۰ و ۱۹ شده. اختصاصی هم بجز فیزیک پیش دانشگا ...[/QUOTE]

متولد چندی؟؟؟

من برا دی سال دیگه میخوام 

الانم خیلی حالم گرفته 

اگه فقط خود کنکور بود حتی اختصاصی فقط می‌شد 

اما معدل دیگه افتضاحه 

فقط به خاطر منافع خودشون ظلم کردن به ما

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
[QUOTE= 268638830 ]هعی چی بگم البته من معدلم زیاد بد نیس. عمومی هام ۴ تاش ۲۰ و ۱۹ شده. اختصاصی هم بج ...

متولد ۷۳😁

میتونی به امید خدا ناامید نباش، ترمیم معدل میکنی 

البته نمره هات که عالیه بعید میدونم نیاز باشه

حدااقلش اینه از خودمون راضی هستیم  و میگیم ما تلاشمونو کردیم 

اسی منم حسرت دندون به دلم موند ان شاالله دانشگام تموم بشه دوباره کنکور میدم.  گرچه شرایط هر س ...

گند بزنن این کنکور غیر استانداردشونو انقدر سهمیه ها زیاده که مثل منو تو کم نیستن، خیلیا شرایط مارو دارن😔

ا

اگر فردی حدود ۳۰۰۰ ساعت مطالعه داشته باشه حدود دو منبع تست بزنه و دو بار درس ها رو بخونه امیدی هست ز ...

اره به احتمال خیلی زیاد

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
بنظرتون میشه با معدل 19 شانس پزشکی داشت؟

اره میشه 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
چرا نمیشه میشه توضیح بدی 

چون نظام قدیم هستن باید تطبیق بشن همین پروسه کلی زمان می‌بره و الان واقعا شرایط جوی کنکور خیلی فرق کرده حتی بچهایی که تو جوش هستن اکثرا تو تجربی موفق نمیشن