2777
2789

دوست داشتی تو هم بگو چه چیزی از این زندگی خواستی که تاحالا نشد.

راستی من برا رسیدن به اون خواسته تون صلوات میفرستم دوست داشای برای من و ارزوهام صلوات بفرست

زندگی ب من آرامش بدهکاره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله زندگیت سر شار از ارامش بشه 

ان شاالله، ممنونم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

منم فقط خواستم دوست داشته بشم و مهر و محبت و توجه ببینم اونم از کی ؟از  شوهرم که حق مسلمه منه ازش عشق و توجه بخوام .

هیچی کم ندارم به خدا فقط شانس از مرد نیوردم .

برای خواستت صلوات فرستادم عزیزم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد 🙏

چقدر قشنگ نوشتی امیدوارم به زودی برات رقم بخوره زندگی به منم یی عشق بدهکاره 🙃💕

من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران میکند….       میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی 😘
منم فقط خواستم دوست داشته بشم و مهر و محبت و توجه ببینم اونم از کی ؟از  شوهرم که حق مسلمه منه ا ...

انشاالله که زندگیت سر شار از عشق و محبت بشه 

برات صلوات میفرستم عزیزم

چقدر قشنگ نوشتی امیدوارم به زودی برات رقم بخوره زندگی به منم یی عشق بدهکاره 🙃💕

ممنون. همچنین برای خودت یه عشق عالی بیاد تو زندگیت جوری که حس کنی تازه متولد شدی 

من که تجربه نکردم ولی میگن ادم عاشق انگار تازه متولد میشه شور و شوق عجیبی داره. امیداورام قسمت ما هم بشه اینجور احساسات 

ممنون. همچنین برای خودت یه عشق عالی بیاد تو زندگیت جوری که حس کنی تازه متولد شدی  من که تجربه ...

😍😘

من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران میکند….       میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی 😘