2777
2789
عنوان

حق وکالت در طلاق و حضانت

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 46 پست
کسی ک حق طلاق داشته باشه هروقت دلش بخواد میتونه بدون گفتن به شوهرش طلاقشو بگیره محضری بهمون گفت .به ...

یعنی دیگه نیاز ب امضای همسر نیست درسته؟

باید از طرف همسر وکیل بیاد امضا کنه ب من چندجا اینجور گفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من خودم وکیل هستم. این مواردی که میگی هزینه خاصی نداره. فقط یه هزینه ثبت محضر رو داره نهایتا یه تومن، یا یه و خورده ای بشه

و اما در مورد متنش به چند تا نکته توجه کن. 

اولا اینکه وکالت در طلاق به صورت بلاعزل داده شده باشه ، دوما حق توکیل به غیر هم نوشته شده باشه، سوما با توجه به اینکه مهریه ات رو نمی بخشی، متن رو خیلی خوب بخون که مبادا نوشته شده باشه که شما از حق و حقوق خودت در قبال وکالت در طلاق میگذری

یعنی دیگه نیاز ب امضای همسر نیست درسته؟ باید از طرف همسر وکیل بیاد امضا کنه ب من چندجا اینجور گفتن

نه ببینید شما وقتی وکالت در طلاق میگیرید زمانی که میخواید اقدام کنید برای طلاق برای جلسات دادگاه باید به جای همسرتون وکیل بگیرید و برای اجرای صیغه طلاق نیازی به حضور وکیل زوج نیست. البته بعضی از دفاتر اصرار دارند که وکیل باشه ... 

نه محضری به من گفت اصلا نیازی نیس به همسر.

اها اره اخه الان یه خانومی اینجوری گفت ترسیدم اخه همسر من کرمانشاهه من تهران گفتم ک میخوام کارهاشو تهران انجام بدم چون همسرم نمیتونه بیاد گفت دیگه نیازی نیست بیاد 

اها اره اخه الان یه خانومی اینجوری گفت ترسیدم اخه همسر من کرمانشاهه من تهران گفتم ک میخوام کارهاشو ت ...

اره نیازی نیس.محضری بمن گفت شماهرموقع خواستین میتونین بدون همسرتون ازهم جداشین 

ممنون از شما، متنو خودمون ببریم یا اونا مینویسن؟ 

خواهش می کنم. اونجا خودشون متن آماده دارن فقط بعد از تنظیم، زمانی که یک نسخه رو میدن تا بخونید، خوب دقت کنید و درست مطالعه کنید تا مشکلی بعدها پیش نیاد. اگر براتون مقدور بود از همسرتون پول وکیل رو هم بگیرید. 

چون هزینه اجرای صیغه طلاق رو که باید شما بپردازید حداقل پول وکیلش رو بگیرید که هزینه هاتون زیاد نشه.. چون وقتی وکالت در طلاق میگیرید باید از طرف همسرتون وکیل بگیرید.