2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشت نیم عمل با بقیه چیزاش حدود ده تومن درمیاد عزیزم منم نرفتم تلفنی پرسیدم

جدی واقعا کدوم دکتر اینجوری باشه بخداهمین ماه میام درب در دنبال دکترم ولی گیرنمیدادمنم داروندارم ده تومنه

👈حال دلم خوب نیست برام دعاکنین👉
جدی واقعا کدوم دکتر اینجوری باشه بخداهمین ماه میام درب در دنبال دکترم ولی گیرنمیدادمنم داروندارم ده ...

میخوای گلم فردااگه صددرصد رفتم بیام خبرشو بهت بدم من والا زنگ زدم خودبیمارستان قیمت داد عزیزم

گل من من اومدم سوال بپرسم نرفتم که عزیز دلم فردا تازه می‌خوام برم والا دوتا دکتر تو نت پیداکردم خانم ...

اخه ۱۵ خرداد بیمارستان اموزشی ودولتی هست برام سوال شد عملهای زیبایی رو انجام‌میدن اونجا؟ دکتر حسن پور ودکتر ترحمی هم اونجا عمل میکردن چند سال قبل 

جدی واقعا کدوم دکتر اینجوری باشه بخداهمین ماه میام درب در دنبال دکترم ولی گیرنمیدادمنم داروندارم ده ...

منم مثل شما الان شرایط بیشتر از ده تومن ندارم چون تازه پول پیش اضافه کردم کلی تو قرضم😶

میخوای گلم فردااگه صددرصد رفتم بیام خبرشو بهت بدم من والا زنگ زدم خودبیمارستان قیمت داد عزیزم

اره حتما بخدامنم دوستدارم بیام حتما بپرس ببین شرایطتو البته ببخشیدزحمتت میشه ب منم حتماخبربده میشه درخواست دوستی بدم؟؟؟

اره حتما بخدامنم دوستدارم بیام حتما بپرس ببین شرایطتو البته ببخشیدزحمتت میشه ب منم حتماخبربده میشه د ...

حتما گلم اره بده عزیزم اگه فردا قطعی رفتم حتما بهت میگم فقط فکرکنم چون دولتی هست تایم وقت دادنش چندماه طول می‌کشه دختر خالم گفت البته بازم من اگه حتمی برم صددرصد بهت میگم چون دوشنبه سه شنبه چهارشنبه از صبح تا ظهر هستن برامعاینه ووقت دادن

منم مثل شما الان شرایط بیشتر از ده تومن ندارم چون تازه پول پیش اضافه کردم کلی تو قرضم😶

دقیقا منم  ده تومن بیشترنمیتونم جورنمیشع دیگه باهام منم توقرضم وقسط