2777
2789
عنوان

رازی که تا حالا به هیچکس نگفتین+راز خودم🙊🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 13398 بازدید | 217 پست

دقیقا 6ماهه باردار بودم فهمیدم کاش نمیفهمیدم خیلی داغون تر شدم 

همیشه این شعرو میخوند منه احمق فک میکردم برا دختر خالمه 

بعد اون دختر خالم دوسش داشت باهم نامزد شدن ولی 6ماه بعد بهم خورد نامزدیشون پسر خالم گفتم چرا بهم زدین گفت حالا یه روز برات میگم الان وقتش نیست

دقیقا 6ماهه باردار بودم فهمیدم کاش نمیفهمیدم خیلی داغون تر شدم  همیشه این شعرو میخوند منه احمق ...

متنش اینه 

یار من طفل استو دلدار نمیداند هنور اشک عاشق را بجای شیر مادر میخورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راز منم که داغونم کرده....لعنت بهش لعنت ب این حس بد

بابا بهش اصلا فکر نکن 

یه چی بوده تمومم شده رفته

حالا من یه راز دارم که انقدر وحشتناکه اصلا قابل گفتن نیست 

خدا کنم تا ابد ودهر راز بمونه

خیلی خسته ام ونیاز شدید به استراحت جسمی و روحی دارم 
پسره هم بعدش ناراحت میشه؟مثلا معذرت خواهی بکنه یا از کارش عصبی بشه؟

نه اصلا 

پسره مجبورش میکنه باقهر کردن و دعوا که مثلا برات من  هیچ ارزشی ندارم 

دخترم کم میارا قبول میکنه

دقیقا 6ماهه باردار بودم فهمیدم کاش نمیفهمیدم خیلی داغون تر شدم  همیشه این شعرو میخوند منه احمق ...

دلمو لرزوندی

کا عیچ وقت نفهمیده بودی

توهم زندگیتو فدای گذشته نکن‌

نه خائن نیست نظر منه پول قراره صرف زندگیه خودش بشه بعضی مردا به همه چی خرج میکنن نوبت به پول دادن به ...

ارزش زن خیلی بیشتر از این حرفهاست بنظرم زنی که در این جایگاه قرار میگیره از اول راهو بیراهه رفت آدم درستی برای زندگیش اتتخاب نکرده 😔و گرنه دزدی دزدیه نمیشه توجیهش کرد چه از جیب شوهر چه پدر چه بقال سرکوچه......

بابا بهش اصلا فکر نکن  یه چی بوده تمومم شده رفته حالا من یه راز دارم که انقدر وحشتناکه اصلا ق ...

عزیزم من عملا هیچ کار بدی نکردم..فقط تو دلم یکیو دوس دارم و فکرش از ذهنش نمیره..الان تقریبا۸ ساله....وفقط برام عذاب آوره و زندگیمو مختل کرده.....راز بودنش برا اینه که همسر و بچه دارم..ولی شکر خدا هیچوقت هیچ کار اشتباهی انجام ندادم...ولی از درون داغونم