2777
2789
عنوان

رازی که تا حالا به هیچکس نگفتین+راز خودم🙊🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 13398 بازدید | 217 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا حتی به رومم نمیاره ینی کلا فراموشش کردیم انگارنه انگار که از این کارا کردیم توام س‌ک‌س چت ...

نه ولی یکی رو میشناسم با دوستش میکنه ومن نگران آیندشم

خیلی خسته ام ونیاز شدید به استراحت جسمی و روحی دارم 
نه ولی یکی رو میشناسم با دوستش میکنه ومن نگران آیندشم

بستگی به پسره داره

اگه بعدش عذاب وجدان میگیرن و از کار خودشون ناراحت میشن احتنالا بعدا به روی هم نمیارن ولی اگه راضی هستن ممکنه بعدا دردسر ساز بشه

بستگی به پسره داره اگه بعدش عذاب وجدان میگیرن و از کار خودشون ناراحت میشن احتنالا بعدا به روی هم نم ...

لعنت به عاشقی

دختر از بس پسره رو دوست داره همه جوره بهش پامیده

میگه خودم حالم بد میشه از کارم ولی طاقت غم اونو ندارم

خیلی خسته ام ونیاز شدید به استراحت جسمی و روحی دارم 
منم همینم ادم فک میکنم اگه عاشق شد حتی اگه کثیفترین شخصم باشه باید بره دنبالش بعد که به عشقش رسید جد ...

من عشقم نبود . کراشم بود ۳سااال .🤣 من الان حسرت نمیخورم .فقط از این بدم میاد ک هر از چند گاهی یاد آوری میشه تو ذهنم . متنفررررم .

شایدم بجورایی عشق بود اما الان حسرتی در کار نیست .

فقط اون تپش قلبه و اون حس بده با یاد اوریش رو دوست ندارم

مگه شوهرش اینجاست که کنایه بزنه  بعدش عالم زر واقعا حقیقت داره

منظورم این نبود به شوهرش کنایه میزنه . میگم کلا جملش کنایس. بنظر نمیاد جدی بگه. من از عالم زر اطلاعی ندارم کلا این بحثارو باور ندادم نمیدونم شایدم وجود داره

منظورم این نبود به شوهرش کنایه میزنه . میگم کلا جملش کنایس. بنظر نمیاد جدی بگه. من از عالم زر اطلاعی ...

من واقعا تجربه کردم وجود داره 

خیلی از صحنه های زندگیمو احساس میکنم قبلا دیدم 

ای مهربونی که داری می‌خونی یه صلوات برام بفرست که مشکلاتم حل بشن )🥺🩵