2777
2789
عنوان

فقط جهت دردل

72 بازدید | 10 پست

بچه ها ما چندروزی هست اومدم یه مسافرتی که تاحالا بعد این همه سن در سی و هشت سالگی تاره اولین بارمه 

بعد دوتا بچه هم دارم 

می بینم مردم چه پولدارن و راحت خرج می کنن شوهرم نیمده

دلم میسوزه میگم سفر بدون پول زیاد بدرد نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناشکری نکن من هفت سال هیچ مسافرتی نرفتم :)یعنی میگم اونا رو می بینی ناراحت میشی این هم ببین و امیدوا ...

منم دقیقا دوازده ساله عروسی کردم این اولین باره تو کل عمرم اومدم شمال 

ولی چقد همه چی گرونه بچه ها یه چی میخان یا میخان سوار قایق چیزی بشن واقعا سخته برا کسی گه درآمد شوهرش پایین

میبینم همه خانما قرتی چه لباسا آرایشا چه تیپا 

منم دقیقا دوازده ساله عروسی کردم این اولین باره تو کل عمرم اومدم شمال ولی چقد همه چی گرونه بچه ها یه ...

الهی :)

اره همه چی قیامته 

خدا ازشون نگذره مردم به چه روز انداختن

منم خودمو مقایسه میکنم با دوستام و همکارام دلم میسوزه

من تا تهران برا درمان میومدم هزارجور سبک سنگین میکردم اونم دوبار اومدم 

اونا شمال و شیراز و کیش و ترکیه و دبی و خرید های انچنانی و طلا و گوشی و لباس 

انوقت من دو ساله لباس بیرونی نخریدم 

سه ماهه حالم بده از ترس مامانمم که بعد سرکوفت بزنه یه دکتر نرفتم

الهی :)اره همه چی قیامته خدا ازشون نگذره مردم به چه روز انداختن

اره دیگ مثلا حقوق شوهر من رو پونزده هست حقوق یکماهش را بیاریم فقط پول جا و خورد خوراک و یه قایق نهایت بشع

منم خودمو مقایسه میکنم با دوستام و همکارام دلم میسوزهمن تا تهران برا درمان میومدم هزارجور سبک سنگین ...

دقیقا خیلی سخته من نمی دونم اینا چطوری اینقد پول درمیارن اخه خوش به حالشون ادم وقتی بچه اش پافشاری میکنه هی چیز میخاد نتونه بخره بیشتر عصبی میشی