2777
2789

تاحالا شده دلتنگ کسی بشین سه هفته نتونین ببینینش؟

🌹🤲🏻اللّهم صلّ علی فاطمهَ و اَبیها و بَعلها و بَنیها و سِرِّالمستودعَ فیها بعددَ ما اَحاطَ به علمُک 🌹🤲🏻   التماس دعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان شوهرمو 3 ماهه ندیدم البته تماس داریم تلفنی و تصویری

دق نکردی

🌹🤲🏻اللّهم صلّ علی فاطمهَ و اَبیها و بَعلها و بَنیها و سِرِّالمستودعَ فیها بعددَ ما اَحاطَ به علمُک 🌹🤲🏻   التماس دعا
اهوم... ولی اشتباه کردم دلتنگ ادم اشتباهی بودم

انشاءالله یه روز دلتنگ آدم خوبی بشی

آره خیلی من همیشه دلتنگ میشم ولی کسی دلتنگ من نمیشه

راستی الان عنوان یه تاپیکت رو نگاه کردم  چرا پشیمونی بابت  عمل بینی‌

دلتنگم و این دلتنگی درمان هم نداره

دیاپکین اسبق              می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم   و دیگر قانع نباشی  به گل های چسبیده به فرش    می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم  و  از آنجا سفر کنم  به سرزمین های کشف نشده   اما هر دری باز کردم     پاییز در بادهایش از راه رسید     روی هر پنجره ای دست گذاشتم   زمستان  آخرین تصویر در حافظه اش بود   امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم  و سراغت را از خرگوش های مرده در برف  می گیریم.                  
مجبورم خواهر، فقط دق نکردم 😒

سه هفته اس دست به لوازم آرایشم نزدم😅🥺😓

منم دلتنگم خیلی شدید خیلی داغونم دو ماه ازش خبر ندارم 

چرا نمیبینیش