2777
2789
عنوان

آهای تویی که میگی اینجا جای نوجوونا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 157 پست
نظرات شما شامل هر اپ و فضای وابسته به فضای مجازی میشه والا من سی و سه ساله هم از کارم میمونم چه برسه ...

بله ولی اپی که اعضاش همه نوجوون باشن حداقل خطر انحراف ذهنی در مورد مسائل ازدواج و ... براشون نداره.

ما که بالای ۳۰ هستیم دیگه برا خودمون شغل تحصیل و زندگی داریم کمتر ضرر میبینیم نسبت به سنین کم.

واقعا این سایت و اکثر موضوعاتش برای این رنج سنی مناسب نیست. غیر از وقت ذهنشون را هم درگیرمیکنه.

پیرا من خانوادم اجازه نمیدن وگرنه پارسال میرفتم اها اره نزدیک به 26 جلسه تشکیل شد

من پارسال تا مرز ثبت نام دانشگاه رفتم ولی بیخیال شدم 

هر جلسه ۴ ساعته؟ 

میرسم بنظرت؟ 

دوستـان ! هیـچ جایِ نگـرانی نیست... اکنـون سال ۱۵۰۰ و همه ما مـرده ایم !💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال تا مرز ثبت نام دانشگاه رفتم ولی بیخیال شدم  هر جلسه ۴ ساعته؟  میرسم بنظرت؟&nbs ...

ملاک پور 6 ساعته ولی دوتا 25 دقیقه اینا استراحت میده که میشه 5 ساعت

یحیوی ولی 4 ساعت و نیم ایناست

مشاور نداری؟

با برنامش پیش برو یه مدت سختی خیلی زیاد باید بکشی

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
ملاک پور 6 ساعته ولی دوتا 25 دقیقه اینا استراحت میده که میشه 5 ساعت یحیوی ولی 4 ساعت و نیم ایناست ...

وای ( گریههه ) 

مشاورم میگه نمیرسیم 

لطفا آیدیتو عوض نکن بهر حال اگه راضی شد بهت پیام بدم شماره حساب بگیرم ;)

وای ( گریههه )  مشاورم میگه نمیرسیم  لطفا آیدیتو عوض نکن بهر حال اگه راضی شد بهت پیام بد ...

خب فصلای مهم ترو جمع کن، مثل تابع مثلثات حد و مشتق، و پیش نیازا

باشه عزیزم عوض نمیکنم خیالت راحت

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
خب فصلای مهم ترو جمع کن، مثل تابع مثلثات حد و مشتق، و پیش نیازا باشه عزیزم عوض نمیکنم خیالت راحت

نظر خودمم از اول همین بود هرجا مشکل دارم ببینم 

مررسی مهربون ⁦❤️⁩

دقیقاااا چقدر هق گفتی

چرا فکر میکنن تاپیک های مادر شوهر برای ما خیلی جالبه؟

و قبل اینکه اینجا عضو بشن نمیدونسن اینجا از ۱۴ سال هست تا ۵۰ سال و حق ندارن هیچ کسیو از نظر دادن منع کنن؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
دقیقاااا چقدر هق گفتی چرا فکر میکنن تاپیک های مادر شوهر برای ما خیلی جالبه؟ و قبل اینکه اینجا عضو ...

واقعا من اصلا تاپیکای مادرشوهر خواهر شوهر برام جذاب نیست 

دقیقاااا میتونستن نیان، وقتی اومدن جنبه ندارن

بعد میگن ما حوصله نداریم ال ندریم بل نداریم