2777
2789

سلام

امروز دوتا تاپیک میخوام بزنم یکیش اینه(طولانیه پس میتونی نخونی که بعدش بگی وای چقدر طولانیه کی حال داره بخونه)

اینجا یک سایت عمومیه، بزرگترین سایت تبادل نظر این کشور

تویی که میگی اینجا اسمش نینی سایته یه سوال دارم ازت، چند درصد تاپیکا اینجا درباره نینی و بارداری زده میشه؟ چرا همیشه تاپیکای شو رت همسر و مادر شوهر و خواهرشوهر پربازدید میشه، چرا فقط یک صدم از شماها جواب مادرای باردارو میدید که نیاز به کمک دارن؟ اینجا کلا یک دهم درصد درباره بارداری تاپیک زده میشه، اون چشماتو باز کن قشنگ

طرف امروز اومده توی تاپیک یه ادم کنکوری میگه جای شما اینجا نیست شما هیچی بلد نیستین برید درس بخونید

شمایی که تا طرف میاد میگه شوهرم اله بله بهش میگید طلاق بگیر خوبید؟

شمایی که تا طرف میگه شوهرم چیزه بهش میگید بچه بیار درست میشه خوبید؟

شمایی که تا طرف میگه بچم منزویه ببرمش مهدکودک یا نه میگید نهههههه مهدکودک بدرد نخوره بشین تو خونت خوبید؟

شمایی که تا یه عده میان میگن دین چیه، دین چیجوریه، چرا باید غسل کنیم شروع میکنید فحاشی کردن و تا دسته اعتقاداتتو میکنی تو حلقمون خیلی کاربلدی؟

شمایی که به زنای بیوه هزار تا انگ میزنید خیلی بلدید؟

شمایی که یه مادر میاد تاپیک میزنه دکتر گفته بچم رشد نمیکنه و داره به بلوغ میرسه باید امپول هورمون رشد بزنم میگید نهههههههههه دکتر غلط کرده دکتر کوفت بلد نیست ببرش حجامت خیلی حالیتون میشه؟

شمایی که استرس های یه کنکوری رو یا یه بچه دبیرستانی رو به تمسخر میگیرید خیلی خدایید؟

شمایی که نمیدونی هر تروما یا هر مشکلی که یه نوجوون داره اگر برای شما چرته برای ما یه کابوسه خیلی حالیته؟

شمایی که وقتی یه ادم میگه میخوام خودکشی کنم هزار تا حرف بهش میزنید خیلی انسانید؟

شمایی که تا یه دختر دوست پسر داره جای اینکه راهنماییش کنید بهش انگ هرزه بودن میزنید خیلی باحالید مثلا؟

ما نوجوونا تو یه سری تاپیکا بر اساس شعور و فهم خودمون نظر میدیم، از دیدگاه و منطق خودمون نظر میدیم، طرف نمیدونه با بچه 13 سالش چطور رفتار کنه خب من لامصبی که 13 سالگی رو گذروندم چرا نباید دلم بسوزه و چرا نباید راهنماییش کنم تا دخترش بدبختیای منو نکشه؟تا باهم بتونن راحت از این دوره ی کوفتیه نوجوونی بگذرن؟

چرا یه ادمی که درباره بچه 5 سالش نگرانه منی که مادرم مدیر مهدکودکه نباید راهنماییش کنم تا بدونه چیکار باید بکنه؟

چرا یه دختر کنکوری که اونقدر وضعش خوب نیست که حتی بتونه یه مشاور بگیره رو توی راه درس خوندنش راهنمایی کنم؟ چرا نباید از اون حجم از استرسش کم کنم؟

شما خیلی بلدی بیا راهنمایی کن ما میریم کنار ببینیم کجارو قراره فتح کنی بیا بیا این کاپو بگیر ببینیم به کجا رسیدی

ول کنید دیگه بابا، سایت فقط اسمش شده نینی سایت وگرنه شبیه یه بازار میمونه که همه چیز توش هست

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

طولانی بود نخوندم 

ولی خب نوجوان ها برن دنبال هدف هاشون بهتره تا بیان بین تاپیک های خیانت و مادر شوهر 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر میکنم بالای ۱۸سال باشی درسته؟

نوجوون محسوب نمیشی دیگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

طولانی بود نخوندم  ولی خب نوجوان ها برن دنبال هدف هاشون بهتره تا بیان بین تاپیک های خیانت و ما ...

ندیدی گفتم از این کامنتا نذارید؟

گفتم طولانیه نخوندی نیاز نیست اظهار نظر بفرمایی دوست عزیز

وقتی دربرابر فهمیدن چیزی مقاومت میکنید دست من نیست دیگه

و راستی حرف شما جوابش اون تو هست

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
فکر میکنم بالای ۱۸سال باشی درسته؟ نوجوون محسوب نمیشی دیگه

در کل گفتم

❤️❤️❤️عالی بود

هروقت واقعا مشکل داشتم انگشت شمار اومدن تاپیکام

حالا اگه موضوع خواهر شوهر مادرشوهر بود میترکید🥲

کاربری از دیار تعلیق شدگان :) تاریخ عضویتمو عشق است😎💕
❤️❤️❤️عالی بود هروقت واقعا مشکل داشتم انگشت شمار اومدن تاپیکام حالا اگه موضوع خواهر شوهر مادرشوهر ...

جدا همینطوره

فقط تاپیکایی ترند میشن که خاله زنک بازی باشه

یا اونایی که بتونن توش فحاشی کنن

تاپیکایی که نیاز به کمک داری هیچکس نیست

برای خودشناسی هیچکس نیست

برای بهتر کردن شخصیت هیچکس نیست

ندیدی گفتم از این کامنتا نذارید؟ گفتم طولانیه نخوندی نیاز نیست اظهار نظر بفرمایی دوست عزیز وقتی در ...

یکی دیگه از دلایل نبودنتون هم همین زبون درازتون

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
سلام با خانوادت حرف زدی ؟ ;) متنت رو کامل نخوندم ولی بنظر منم اینجا جایِ نوجوون نیست واقعا ;)))

عزیزم پس ما اینجا چیکار میکنیم دقیقا

همین الان مامانم داشت چایی میخورد

صداش کردم که چاییش تموم شد بیاد

یه جاهایی موافقم یه جاهایی مخالف ولی خب واقعا یه سایت عمومیه ارث پدر کسی نیست که طلبکار باشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

جدا همینطوره فقط تاپیکایی ترند میشن که خاله زنک بازی باشه یا اونایی که بتونن توش فحاشی کنن تاپیکا ...

اوهوم 😢 

کاربری از دیار تعلیق شدگان :) تاریخ عضویتمو عشق است😎💕