2777
2789
جدی میگی  مگ مزش چجوریع

قبلا خورده بودم بد مزخ بود گفتم بذار اینبار خودم درست کنم دیدم نههه کلا خوب نیست

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد مزست به نظرم اولین باره درست کردم

اماده خوشمزس

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
چراا خیلی خوشمزه ک‌  شاید خوب درست نکردی از بیرون بگیر نظرت عوض میشه منم قبلا حالم بهم میخورد ...

حیف پول بابتش😂

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
بدمزه شوهرم نشسته نون ماست میخوره😂

مایونزش کمه

پنیر پیتزاش زیاد

یکم بیشتر مایونز و فلفل سیاه بزنی خوب میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگر درتش مکزیکی و نرم باشه سس و اویشن و فلفل و نمک بزنی خوشمزست توکه پنیرم زدی

توی دستورش بود

دستورش از داخل سایت برداشتم