2777
2789
عنوان

کبودی ناگهانی

714 بازدید | 20 پست

سلام  یمدته روی پام بصورت پراکنده کبود میشه یهو...بخاطر ضربه هم‌نیست چون چندمین باره مطمئنم به جایی نزدم...خوب مشه ولی باز دوباره کبود میشه یهو

علتش چیه  کسی میدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی کسی میتونه کمکم کنه نگرانم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10085777/ناله-کردن-در-خواب?postId=268567879

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

مطمئن باش دلیلش اونی که فکر می کنی نیست. همه می ترسیم از کبودی ناگهانی (خودمم عین ... می ترسم) چون بهمون گفتن از علائم اولیه سرطان هست.

دقت کنی حتمن چپ و راست به یه جاهایی می خوری   

حتی از خاروندن زیاد پوست هم ممکنه پوست کبود بشه. 

يه دكتر برو آزمايشم بده انشاالله هيچي نيست منم روي پام كبود ميشه ولي نه خيلي زياد البته پوستم خيلي نازك و شُله فكر ميكنم بخاطر لونه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

برا منم اونجوری میشه . چندین ساله .5 تا دکتر مختلف رفتم و همه آزمایشات انجام شد اما علت مشخص نشد اهر سر گفتن ژنتیکی هست .در حالیکه که کسی تا به امروز از خانواده اینجوری نشده . مشکل شکنندگی و ضعیف بودن رگ ها . لختگی خون و .... می‌تونه باشه اما من هیچ کدوم رو ندارم

من همیشه اینم هر وقت آهن بدنم کم میشه اینطوری میشم من اول خیلی ترسیدم فکر کردم سرطان خونه 😑

اخه بدبختی پریودیمم مشکل داره نمیشممم  مشکل کمبود اهن ندارم ازمایش دادم🙂😂

اخه بدبختی پریودیمم مشکل داره نمیشممم  مشکل کمبود اهن ندارم ازمایش دادم🙂😂

منم پریودم مشکل داره تنبلی دارم 

ولی خب چه ربطی داره؟ 

آهن نباید حتما بخاطر خونریزی کم شه که