2777
2789

خودم اگه به گذشته برگردم اجازه نمی دم بعضی از آدم ها حتی از نزدیکی زندگیم رد شن چه برسه وارد زندگیم بشن و اینکه اعتماد نمی کردم به آدم هایی که به خودم و خانواده ام خیانت کردن .

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی رو تغییر نمیدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هیچی میزارم هر چی اتفاق افتاده بیفته  چون اگر نمیفتاد تجربه کسب نمیکردم

بهترین پاسخ بود.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

سعی میکردم گندی که زدمو جبران کنم (ی لیوان اب بردم دادم ب پسر عمم جلو نامزدش 🥲 نامزدش ب خونم تشنه شد😐😑)انقد گندای دیگه زدم ک نگوووو

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎