2777
2789

بچه ها دیروز ناخونای دختر دوساله مو میگرفتم یهویی ی تیکه کوچیک از ناخونش پرید تو چشمش ولی هر چ تو چشمش نگا میکنم چیزی نمیبینم، ازش سوال میکنم  دست میزاره رو چشم راستش میگه ناخون رفته تو چشمم ولی ازدیروز چن بار نگا کردم چیزی نمیبینم بنظرتون امکان داره تو چشمش مونده باشه و نبینم؟ چیکارکنم بنظرتون نیازه که پیش پزشک عمومی یا متخصص چشم ببرم؟؟

دیروز زیاد اهمیت ندادم چون تو چشمش هر چ نگا کردم چیزی نبود گفتم لابد چیزی نیست ولی امروزم ب چشمش اشاره میکنه میگه ناخون رفته توش ی مقدار نگران شدم میگم خدایی نکرده نکنه چشمش آسیب ببینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دلتون بزرگه از دیروز دکتر چشم نبردید؟؟ من باشم همون لحظه میبرم شکایت بچه بیخودی نیست

آخه چون چیزی ندیدم فک کردم شاید برخورد کرده توچشم و پریده بیرون ولی امروزم یکی دوباری گفته نگران شدم حتما میبرمش دکتر ببینه چشمش

فقط متخصص چشم پزشکی اطفال

مرسی عزیزم امروز صب بردمش اورژانس چشم پزشکی گفت برا بچه دوساله معاینه نمیکنن عصری بردمش پیش متخصص چشم پزشکی کودکان نگا کرد گفت خوبه تو چشمش چیزی نیست مشکلی نداره

مرسی عزیزم امروز صب بردمش اورژانس چشم پزشکی گفت برا بچه دوساله معاینه نمیکنن عصری بردمش پیش متخصص چش ...

خداروشکر خوبه هرروز صبح براش صدقه بده رفع بلا بشه. بچت گذاشت با دستگاه یا ذره بین دستی ببینه؟؟