2777
2789
عنوان

از نی نی سایت یادگرفتم

299 بازدید | 17 پست

همسرم یجای دیگس واسه بچه لباس خریده سوغاتی. ب ذوق و علاقه ی خودش . چیزی  ک از مامانم دیده بودم و یاد گرفته بودم این بود که بگم ااا چرا خریدی اگه سایزش نشه ی رنگ دیگشو میگرفتی نمیخریدی میومدی همینجا میگرفتیم نههه این رنگش خوب نیس خلاصه زدن تو ذوق طرف ک بعدا دیگه چیزی نگیره. اما چیزی ک اینجا از نی نی سایتیا یادگرفتم این بود که تشکر کنم تعریف کنم نزنم تو ذوقش. چقد خوشش اومد.😍. هرچند ک باید بیشتر رو خودم کار کنم . 

مرسی 

parasoo1989@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رفتار بدیه طرف زحمت کشیده خواسته خوشحالت کنه نباید بزنی تو برجکش که زنان زیرک هم بخون

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

افرين كه نكته مثبتشو ياد گرفتي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم این اخلاق بدو از مامانم یادگرفتم ک بزنم تو ذوق شوهرم ولی دارم رو خودم کار میکنم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

خداروشکر چنین چیزی یاد گرفتی

چیزایی که من یاد گرفتم:

چگونه عقده ای باشیم

چگونه عقیده ی خود را تحمیل کنیم

چگونه بی شعور و بی درک باشیم

چگونه بی جنبه و دروغگو باشیم

چگونه اعتماد به سقف داشته باشیم

😁😁

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  
افرين كه نكته مثبتشو ياد گرفتي

ارخ بابا دیگه با ۳۵ سال سن و دیدن زندگی بقیه و رفتارای مامانم باید چهارتاچیز یاد گرفته باشم😂از سال ۹۶ هم اینجام بچه های قبل واقعا چیزای خوبی یاد میدادن

parasoo1989@
بسیار عالی خوبه شما یه چیزی یاد گرفتی...من که بیشتر تاپیک منفی میبینم البته منفیارو باید ریخت دور خ ...

من کاربر سالهای قبلم .واقعیت تو سالهای قبل چیزای بهتری بود تاالان .الان ی خرده بچه بازی شده

parasoo1989@