2777
2789
عنوان

حمومتون چقد طول میکشه

526 بازدید | 48 پست

بچها من یه چند وقتی هست که دارم توجه میکنم

به تایم حموم 

اینکه من شاید شستن سر و بدن ربع ساعت طول بکشه ول یمن اندازه یک ساعت تو حمومم

که این چهلو پنج دقیقه الکیه و دارم آب هدر میدم

..... 

هر دفعه که بارون میاد از ته دل خوشحال میشم که خدارشکر از بی آبی نجات پیدا کردیم،  درصورتی که بی آبی تقصیر خودمونه 

لطفا ازتون عاجزانه خواهش میکنم توی مصرف آب صرفه جویی کنید کمی دقت به خرج بدین اگر تموم بشه.. 

بازهزارر تا مکافات بایداب دریا رو شیرین کننن که اونم اگه بکنن

شیرین کردن آب دریا هم برا ماهی ها خطرناکه باعث مرگشون میشه 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

20دقیقه

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم ساعت تا یه ساعت

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

منم یکساعت طول می‌کشه.

ولی خب شیر آب رو دائم باز نمی‌ذارم.

کیسه میکشم برای اون طول می‌کشه😁

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

نهایت نیم ساعت

معمولا ۲۰ دقیقه

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔