2777
2789
عنوان

چه مردی از لحاظ مالی متناسب با منه

480 بازدید | 46 پست

مامانم ماهی 15. 16 تومن درآمد داره 

بابام 13، 14 تومن

یه خونه 5 تومنی دارم 

یه خونه سه تومی دارم اجاره هست 

بایه باغ دوتومنی ،

به دلیل استرس و اضطرابی که میگیرم نمی دونم آینده ای شغلی خودم چه سرش  بیاد 

ولی، چون ریاضی خوبه بعد از کنکور میخوام ریاضی خصوصی درس بدم و دانشگاه رشته ریاضی برم، من قیافم هم به نسب خوبه

از لحاظ مالی نمی دونم با جچور آدمی ازدواج کنم 

چون دوست ندارم پرتوقع باشم 

از طرفی اگرم خیلی ساده بگیریم این ماجرا رو بعدا به مشکل بر میخورم 

دوستان دوستان اصلا اصلا قصدپز دادن ندارم فقط به سردرگمم 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب الان حقوق مادر و پدرتون ب شما چ ربطی داره

ربطش به اینکه 

من یه عمر بااین وضعیت مالی بزرگ شدم باید توقعم چقدر باشه،، وقتی میرن خواستگاری یه دختر یه نگام میندازن که پدر مادرش چیکارن وضعیت مالیش ن چطوره

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

حقوق پدر مادرت فقط تا قبل ازدواج مال تو عه

بعد ازدواجت مال خودشون میشه دیگه مال تو نیست

پس حقوق خودت مهمه

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .