2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولت مبارک قشنگم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😑

🐏 اسمم اینازززز😘😗😬    پایین و بخون گلم.               یه صلوات واسم میفرستی 🥺                                   ممنون                 لایک کن منم واست میفرستم 😗🐎                   بیا اینم واسه گل روی تو با عشق   🌹🌹🌹🏅با تچکر
شوهرم میگه مثل خر شرک زیاد حرف میزنی منم ناراحت نمیشم

منم زیاد حرف میزنم جوری ک میگه خدا خسته نمیشی😂😂قهر میکنم میگم دیگ حرف نمیزنم دوباره میاد منت کشی میشینم مدام حزف میزنم براش

این خیلی برام جالبه چون آدمایی  ک خیلی انرژی بالایی دارن ومدام شادند میخندن  از داخل افسردن و دارن تباه میشن
مسی استارترنازم😁🤍🤍

تولدت مبارک زیبا🦋😍😍

^ ای غرق در هزار غمِ بی دوا وطن💔^      آب میخورم یاد خدانور میفتم. آشپزی میکنم یاد مهرشاد میفتم. خط چشم میکشم یاد سارینا میفتم. آهنگ گوش میدم یاد نیکا میفتم. میرقصم یاد مهسا میفتم. رنگین کمون میبینم یاد کیان میفتم. بارون میبینم یاد حمیدرضا میفتم و خیلی چیزای دیگه ...! 🥲               _منتظر ناجی نباش خبری توو راه نیست!نجات دهنده خودتی خودت قهرمانی! من و تو اگه ما بشیم...بیکرانیم! ما منجیِ زمانه ایم امامِ زمانیم!✌🏿بحث_با_بیکازی_جماعت_ممنوع!😙     کاربری دوم! 

رنگش چطور عوض میشه حالا لعنتی ها 🌚💔

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.