2777
2789
عنوان

بیاید راه حل بدین/بابام زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 126 پست

عزیزم بابات گناه داره سوای اون مامان تو دیگه چیزی و متوجه نمیشه 

من تجربه مشابه شمارو داشتم 

و با نامادریم خیلی خوبیم باورت میشه خیلی بهم میرسه چند وقتیه مریضم نمیزارع کار کنم برا شوهرم خدمت می‌کنه 

اره افسردگیش بهتر شده ولی دیگه هیچ حرفی نمیزنه هیچ کاری نمیکنه 

چون گنگه و نمیدونه باید چه حسی داشته باشه . بهش محبت کنید باهم فیلم و عکس های قدیمی تون رو ببینید براش خاطره های جدید بسازید بزارید گرم بشه به زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم پدرتون چند سالشه! 

و انقدر شرایط سخته نمیتونم نظر بدم که پدرتون ازدواج بکنه یا نه

اما این رو بیاد داشته باشید اگر قراره ازدواج کنن هرگز دخترمجرد برای پدرتون نگیرید که اوضاعتون خیلی سخت میشه! خانومی رو انتخاب کنید که ازدواج دومش باشه .. سختی کشیده باشه تا خونه ی شما قدر عافیت رو بدونه که به شما هم سخت نگیره. توانایی فرزند اوری هم نداشته باشه که شما فرزندان پدرتون باقی بمونید چون واضحه هیچ زنی بچه ی خودشو ول نمیکنه بچسبه بشما! اگر خانوم بچه دار بشه از پدرتون روزهای سخت شما دوباره شروع میشن . باتوجه به اینکه میگید وضع مالی پدرت خوبه .. پس فکر همه چیز رو بکنید بعد اقدام کنید.

از رویاهام اینه پری دریایی شم🧜🏻‍♀️😇
پس خیلیم مهم نیست براش که پدرتون دوباره ازدواج کنه پدرت خودش نظرش چیه؟

ب من چیزی نمیگه ولی ب خانواده گفته بود ک باهاش حرف بزنید فامیلا میگن این یکیو میخاد ک باهاش حرف بزنه یکیو میخاد ک وقتی از سره کار میاد یکی پیشش باشه میگن اگه بابات بره ماموریت میخاید تنهایی چیکار کنید دوتا بچه و یا مرده متحرک

دقیقا نمیدونم مادری که همیشه بابامو اذیت میکرده رو انتخاب کنم یا پدری ک همیشه مظلوم بوده  خیلی ...

عزیزم مادرت از اول ازدواجش که افسرده نبوده،خدا میدونه چیا سرش اومده چیا دیده که شده اون ...

هواشو داشته باش

نزار یه زن دیگه بیاد که زندگیت از اینی که هست بدتر میشه:/

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

فکر کردی زن بیاد همه چی از گردنت ساقط میشه!!!! اول اینکه حال مامانت دوباره بد میشه زن حاضر نیست با شما زندگی کنه تازه اینطوری نصفه شبا روهم باباتون پیشتون نیست خدا نکنه بیاد بزاد اونوقت کارهای غیر خواهرام میفته گردنت. مگه اینکه شرط کنید تو دوطبقه تو ی ساختمون و پخت و پز و کارهای خونه هم با خانومه یکسال صیغه بشه ببینید میتونید باهم بسازین یانه. خیلی شرایط سختی خدا کمکتون کنه

البته الان که ریپلای هاتون رو در جواب دوستان خوندم گفته بودید به روانپزشک و روانشناس مراجعه کردید و... ولی لطفا به سادگی اجازه ندید اوضاع بدتر بشه با پدرتون صحبت کنید جدی تر پیگیری کنید پیش معالج های دیگه و کار بلد تر ببریدشون با خود مادرتون هم صحبت کنید از شرایط بگید ، بگید که شما که نماز می‌خونی و خدا رو قبول داری این ظلمی که به پدر میشه و ما هم عذاب میده به دور از کارایی که همان خدا گفته شاید این ها و حرف هایی که خودتون و پدرتون باهاشون بزنید موثرتر باشند.

رفتار خوب پدرتونم خیلی تاثیر داره محبت ببینند از ایشون به هر حال وقتی یه مدت مکرر صحبت بشه و پیش یک معالج واقعا درست پیگیری بشه اوضاع خیلی بهتر خواهد شد 

ان شاءالله خدا مشکلتون رو حل کنه ♥️

حسبنا الله و نعم الوکیل بخون و توکل کن به خدا جواب میگیری ان شاءالله

استخاره بگیر برای ازدواج پدرت 

و اینکه میگی مشکل مادرت پزشکی نیست پس شاید جادو باشه سوره مبارکه بقره رو بخون همیشه هم چهار قل رو بخون و آیت الکرسی

بخدا از وقتی یادمه بیمارستان روانی و روانپزشک و روانشانس بودیم بردیمش پیش بهترین روانشناس تبریز فک ک ...

فک نکنم بتونی جلوی ی فامیل ک میگن ازدواج کن رو بگیری ولی اجازه نده باهاتون باشه... ی خونه ی مجزا داشته باشه واسه اون 

البته الان که ریپلای هاتون رو در جواب دوستان خوندم گفته بودید به روانپزشک و روانشناس مراجعه کردید و. ...

ان شاالله بخدا بعضی موقه ها از بابام عصبی میشم میگم انقد مهربونی انقد هرچی گقته چشم گفتی اینطور شده حتی الانم هیچی براش کم نمیزاره زیاده خواه شده بود سره هر مشکلی فورا میگف خودمو میکشم ی لباسشویی خراب شده بود خودشو دار زد