سلام بچه ها توروخدا بیاید کمکم کنید شمارو ب هرکی ک میپرستین این تاپیکو پخش کنید که هرکی تونست کمکم کنه
من ۱۹ سالمه و یه خواهر ۱۰ ساله دارم
مادرم افسردس بچه بودم یادمه سره چیزای کوچیک چقد دادوهوار داشتیم تو خونه هیچوقت آرامش روانی نداشتم همیشه از مادرم خجالت میکشیدم همیشه لباسا و خونه کثیف بود هیچوقت ب من و خاهر کوچیکم نمیرسید گشنه و تشنه میرفتم مدرسه فرق زیادی بین من و خاهرم میزاش حالا چون اون کوچیک تر بود یکم دوسش داشت بخاطرش سیخ داغ میکرد میزد ب شکم من که مثلا منو تنبیه کنه اینارو گفتم ک از گذشتم خبر دار بشید بهتر تصمیم بگیرید
این روزا ب هر سختی بود گذشت تا اینکه مامانم برای بار چندم خودکشی کرد رفت تو کما و بعدد از کلی گریه و زاری من ک اونموقه ۱۶ سالم بود از کما برگشت ولیییی حافظه کوتاه مدتشو از دست داده
الان شده ی خانومی ک هیچی نمیکنه هیچ کاری ینی پرستاری از مامانم درس دادن ب خاهرم پخت و پز تمیز کردن خونه لباس شستن همه چی سه ساله دسته منه مامانم تنها تغییری ک کرده فقد نماز میخونه و هیچ کسیو اذیت نمیکنه دیگه چون قبلا همه فامیل و همسایه از دستش آسی بودن الان هیچی نمیگه
چند وقته همه فامیل میگن ک بابام باید زن بگیره چون گناه داره اونم زن میخاد یکی ک باهاش دردودل کنه یکی ک باهاش بخابه منم راستش خسته شدم نمیدونم ب درس خودم برسم یا خونه اینم بگم ک یه شکست خیلی بدی خوردم یکی ک دوسال باهاش در رابطه بودم گذاشت رفت واقن حالم بده طاقت ی دردسر دیگه ندارم
شما جای من بودین میزاشتین زن بگیره؟
خیلی خجالت میکشم جلو دوستام یا خاستگارام دوتا زن تو خونه باشه
خیلی سخته جلو چشم مامانم ی زن دیگم بیاد
ازتون خاهش میکنم این تاپیکو پخش کنید همه بیان نظر بدن زندگی من ب نظرات شما وابستس
میخان یکی از فامیلای دور رو ک یه زن ۴۰ ساله مجرده برا بابام بگیرن نمیدونم ی حس بدی دربارش دارم ولی بازم میترسم اگه زن نگیره بابام نمیتونه زندگی کنه یا شاید ب راه بدی کشیده شه وضع مالی بابامم خییییلی خوبه همه چشمشون دنبال مال و ثروتشه🤦♀️...... چیکار کنم؟؟؟
ی صلوات برای برگشتن عشقم و آرامش خانوادمم اگه بخونید ک لطف بزرگی در حقم کردین💚