2777
2789
عنوان

بیاید راه حل بدین/بابام زن بگیره؟

2278 بازدید | 126 پست

سلام بچه ها توروخدا بیاید کمکم کنید شمارو ب هرکی ک میپرستین این تاپیکو پخش کنید که هرکی تونست کمکم کنه

من ۱۹ سالمه و یه خواهر ۱۰ ساله دارم

مادرم افسردس بچه بودم یادمه سره چیزای کوچیک چقد دادوهوار داشتیم تو خونه هیچوقت آرامش روانی نداشتم همیشه از مادرم خجالت میکشیدم همیشه لباسا و خونه کثیف بود هیچوقت ب من و خاهر کوچیکم نمی‌رسید گشنه و تشنه میرفتم مدرسه فرق زیادی بین من و خاهرم میزاش حالا چون اون کوچیک تر بود یکم دوسش داشت بخاطرش سیخ داغ میکرد میزد ب شکم من که مثلا منو تنبیه کنه اینارو گفتم ک از گذشتم خبر دار بشید بهتر تصمیم بگیرید 

این روزا ب هر سختی بود گذشت تا اینکه مامانم برای بار چندم خودکشی کرد رفت تو کما و بعدد از کلی گریه و زاری من ک اونموقه ۱۶ سالم بود از کما برگشت ولیییی حافظه کوتاه مدتشو از دست داده 

الان شده ی خانومی ک هیچی نمیکنه هیچ کاری ینی پرستاری از مامانم درس دادن ب خاهرم پخت و پز تمیز کردن خونه لباس شستن همه چی سه ساله دسته منه مامانم تنها تغییری ک کرده فقد نماز میخونه و هیچ کسیو اذیت نمیکنه دیگه چون قبلا همه فامیل و همسایه از دستش آسی بودن الان هیچی نمیگه 

چند وقته همه فامیل میگن ک بابام باید زن بگیره چون گناه داره اونم زن میخاد یکی ک باهاش دردودل کنه یکی ک باهاش بخابه منم راستش خسته شدم نمیدونم ب درس خودم برسم یا خونه اینم بگم ک یه شکست خیلی بدی خوردم یکی ک دوسال باهاش در رابطه بودم گذاشت رفت واقن حالم بده طاقت ی دردسر دیگه ندارم

شما جای من بودین میزاشتین زن بگیره؟

خیلی خجالت میکشم جلو دوستام یا خاستگارام دوتا زن تو خونه باشه

خیلی سخته جلو چشم مامانم ی زن دیگم بیاد 

ازتون خاهش میکنم این تاپیکو پخش کنید همه بیان نظر بدن زندگی من ب نظرات شما وابستس 

میخان یکی از فامیلای دور رو ک یه زن ۴۰ ساله مجرده برا بابام بگیرن نمیدونم ی حس بدی دربارش دارم ولی بازم میترسم اگه زن نگیره بابام نمیتونه زندگی کنه یا شاید ب راه بدی کشیده شه وضع مالی بابامم خییییلی خوبه همه چشمشون دنبال مال و ثروتشه🤦‍♀️...... چیکار کنم؟؟؟

ی صلوات برای برگشتن عشقم و آرامش خانوادمم اگه بخونید ک لطف بزرگی در حقم کردین💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای درمان مادرت کاری کردین؟

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
ظلمه به مادرت این کار

دقیقا نمیدونم مادری که همیشه بابامو اذیت میکرده رو انتخاب کنم یا پدری ک همیشه مظلوم بوده 

خیلی تصمیمه سختیه اگه الان تصمیم نگیرم خاهرم ک بزرگتر شد ضربه میبینه

من الان فقد واسه خاهرم میخام ی مادر پیدا کنم ک ببخشید پریو.د شد بفهمه باید چیکار کنه یکی مزاحمش شد بفهمه باید چی بگه الان ک انگار مادر نداره 

مادرت باز خودکشی میکنه مطمئن باشید بهتر مادرتو درمان کنید 

تا یه زن دیگ بیاد و هزارتا دردسر دیگ داره

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

اگر وضع بابات خیلی خوبه بهتره یه پرستار برای مادرت ویه نظافت چی برای خونتون بیارید که کارهای خونتون روبراه کنه ویا اینکه مادرتون ببرید پیش روانشناس شاید بهتر شد 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

چقد سخته نظر دادن تو این تاپیک

شما که پولدارین کاشکی ریشه این افسردگی رو پیدا میکردین بواسطه مشاور و روانشناس

بنظرم با مامان و خونواده اش در میون بذار

اگه راضی بودن اونا بهتر میتونن یه دلسوز برا بابات بگیرن

ولی تعیین کنین ماهانه تون رو بهتون بده

پسفردا زنه دست نذاره رو مالش

کاش یچی به نامتون میکرد

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

هم ظلمه ب مادرت هم پدرت واقعا نیاز ب زن داره ...من مادرم مریض شد بابام زن گرفت اول هاش ناراحت بودم بعد دیدم چ خوب شد زنه برام مادری کرد .جهاز خرید .عروسم کرد .سیسمونی.همه مراحل زایمانم بود بعدم همیشه بچم رو نگه میداره همیییییشه ...مریض بشم جونش هم برام میده ...منم خیلی دوسش دارم ....خدا نکنه خار بره ب پاش ....اتفاقا اونم جوون بود شد زن بابام ...وضع بابامم خوب