ازبچگیم دعوا بود خوانوادم پاشید مادر پدرم طلاق گرفتن رفتم زیر دست شوهر مادر عذاب کشیدم درس نخوندم تا کلاس پنجم خوندم فقط دیگ ترکش کردم رفتم کار کردم از ۱۱ سالگی بزرگ شدم مامانم محدودم کرد خدا سرشاهده ی مغازه نمیتونم برم جدا شد از شوهرش پیله کرده ب من زندگیم سیاه مثل بقیه دخترا نیس یدونه دوست هم نداره مادرم پیرشده و ی برادر معلول ن بیرون رفتنی ن چیزی فقط خونه و کار خونه خستم شد خونه رو هرجقد تمیز میکنم یا مامانم گثیف میکنه یا این برادرم خستمممم شد چقد تحمللللل کنم خستمممممم دوساعت داشتم خونه رو ونمیز میکردم یهو دیدم انگار بمب تو اشپزخونه ترکیده
تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
چ عاقبنی ازدواج ک نمیتونم بکنم اینارو کجا بزارم تحصیل کرده هم نیستم فقط بگو عاقبت من چیه
تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادر و برادرمو چیکار کنم از کلمه تنها وحشت دارن نمیتونم تنهاشون بزارم