2777
2789

ازبچگیم دعوا بود خوانوادم پاشید مادر پدرم طلاق گرفتن رفتم زیر دست شوهر مادر عذاب کشیدم درس نخوندم تا کلاس پنجم خوندم فقط دیگ ترکش کردم رفتم کار کردم از ۱۱ سالگی بزرگ شدم مامانم محدودم کرد خدا سرشاهده ی مغازه نمیتونم برم جدا شد از شوهرش پیله کرده ب من زندگیم سیاه مثل بقیه دخترا نیس یدونه دوست هم نداره مادرم پیرشده و ی برادر معلول ن بیرون رفتنی ن چیزی فقط خونه و کار خونه خستم شد خونه رو هرجقد تمیز میکنم یا مامانم گثیف میکنه یا این برادرم خستمممم شد چقد تحمللللل کنم خستمممممم دوساعت داشتم خونه رو ونمیز میکردم یهو دیدم انگار بمب تو اشپزخونه ترکیده

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
انشاالله عاقبت بخیر بشی😔

چ عاقبنی ازدواج ک نمیتونم بکنم اینارو کجا بزارم تحصیل کرده هم نیستم فقط بگو عاقبت من چیه

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عاقبنی ازدواج ک نمیتونم بکنم اینارو کجا بزارم تحصیل کرده هم نیستم فقط بگو عاقبت من چیه

حقیقتا هیشکی نمیدونه عاقبتش چیه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

نمیدونم چرا از رو پروف ها همه رو تصور میکردم ولی اشتباه میکردم.... پشت این گوشی ها وپروف ها چ آدمای ...

بعضی وقتا میگم حالا ک دوست نداری ولش حالا ک نمیرم بیرون کلا ماهی یبار فدای سرم همش میگم بیخیال بیحیال تهش هیچیه بزار دل خودمو شااد کنم الکی ولی خسنم شد

چرا نتونی ازدواج کنی 

مادر و برادرمو چیکار  کنم از کلمه تنها وحشت دارن نمیتونم تنهاشون بزارم