2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

479 بازدید | 33 پست

چند وقت پیش هم شوهرم هم بچم مریض بودن منم خسته و کوفته همزمان به جفتشون میرسیدم.بچمو به زور خوابوندم که به شوهرم برسم مادرشوهرم زنگ زد.منم برداشتم سلام علیک و ایا.بعد هی داشت دستور میداد که این کارو کن اون کارو کن منم حوصله نداشتم بچمم با زنگ این از خواب پرید شوهرم صدام کرد که بیا بچه داره گریه میکنه.منم بهش گفتم مامان همه اینارو بلدم کاری نداری گفت نه منم خدافظی کردم.(کلا عادت داره دستور بده خونمون میاد هی میگه اینو اینجوری کن اونو اونجا بذار و فلان هررررربارم شوهرم مریض میشه زنگ میزنه دستورای تکراریشو میده که البته اگه همینجوری با خودش حرف بزنی ناراحت میشه که فلانی بهم دستور داد).هیچی دیگه فرداش که شوهرم رفت سرکار زنگ زده به شوهرم چوقولی که درسا گوشی رو رو من قطع کرده😑از اون به بعدم دوهفته بچم مریض بود نه اومد نه زنگ زد فقط به شوهرم زنگ میزده.حالا که بچم خوب شده هرروز زنگ میزنه به شوهرم که دلم برا بچه تنگ شده زنت اونجوری باهام حرف زد نمیتونم بیام ببینمش فشارم میره بالا حرص خوردم.چیکار کنم با این

ب یورت بگیر جهنم بگه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂دقت کردی همشون میگن زنت بام بد حرف زده فشارم رفته بالا یه طرف بدنم لمس شده

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

بالخزه بزرگتره. معمولا مامانا چه مامان خودت چه مادرشوهر اینجوری موقع مریصی خیلی این دستورا میدن که اینو دم کن اون کارو کن

بهتر بود میگفتی باشه مامان. درست میکنم براش ببخشید بچه خواب بود یهو پرید. برم بعلش کنم اروم شد زنگ میزنم 

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

ک..و...ن لغش زنیکه فضول ودروغگو 

به یکورت بگیر بهتر نمیاد وبره

بدم میاد ازاینا دستور میدن ولی هیچکار نمیکنن فقط زبونشون کارمیکنه خب راست میگفت میومد کمکت 

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢

بعدشم میگن مادرو مادرو مهرمادری،خب اگه مادری حالیته بریز تو خودت زندگی پسرتو عروستو تلخ نکن دیگه نسناس!بعضی وقتااحساس میکنم مادرشوهراخوشحال میشن پسرشون بخاطراونازنشو بزنه،والا

خب شما که اخلاقش رو میدونی بجای خودم بلدم میگفتی مادر جان بچه ام بیدار شده پسرت هم داره صدام میزنه بعدا زنگ میزنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ