2777
2789

سلام پریودم تقریبا ۱۲-۱۳ روز عقب افتاده.

جلوگیری طبیعی بوده . جمعه بی بی چک گذاشتم منفی بود.

زیردلم درد میکنه و حس میکنم میخوام پریود بشم ولی نمیشم. و سابقه عقب افتادن پریود هم اصلا نداشتم و تقریبا همیشه منظمه . به نظرتون امکان داره که من باردار باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیخوای بچه، جلوگیری طبیعی اصلا روش مطمئنی نیست

یکی دیگه بزار فردا

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه بیبی چک دیگه امتحان کن 

اگر ک سینه هات حساس شدن 

اشتهات باز شده یا حس حالت تهوع داری 

زیر دلت ناحیه ای میگیره ول میکنه 

کمر دردم کم میشی 

عقب انداختی 

احتمال زیاد بارداری 

از اين حس متنفرم، هر ماه ميترسم باردار باشم، هميشه هم عقب ميندازم تا پريود بشم سكته ميكنم، 

البته از شما جلوگيري طبيعي هست كه اصلا جلوگيري حساب نميشه 

فردا باز بيبي چك بزن 

نيني سايت : 😮سرزمين عجايب 😮                                         
٥٠ /٥٠ مجدد بي بي چك بزاريد

بی بی چک مطمئنه؟ دوبار تاحالا گذاشتم البته هفته گذشته و آخریش جمعه بود ک منفی بود. سابقه عقب انداختن تاحالا اصلا نداشتم نمیدونم واقعا علت چیه‌

اینم بگم قصد داشتم ماه آینده اقدام کنم

یه بیبی چک دیگه امتحان کن  اگر ک سینه هات حساس شدن  اشتهات باز شده یا حس حالت تهوع داری& ...

دوتا بی بی چک تاحالا امتحان کردم البته هفته گذشته ک آخریش جمعه بود و هر دو منفی شد.

این علائمی ک گفتی تقریبا بعضی هاش دارم. 

من سابقه عقب انداختن پریود اصلا نداشتم وهمیشه با نهایتا یکی دوروز عقب جلو پریود میشدم. همین موضوع یه ذره نگرانم میکنه و عجیبه

دوتا بی بی چک تاحالا امتحان کردم البته هفته گذشته ک آخریش جمعه بود و هر دو منفی شد. این علائمی ک گف ...

دوتا بی بی چک منفی احتمالش خیلی کمه باردار باشی نمیدونم والا یه ازمایشم بده شاید بخاطر استرس هی عقب میوفته