یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
در جواب تاپیکم که گفتم زنای محیط کار شوهرم جلف میپوشن بهتون جواب میدم دوست عزیز، احتمال داره مشکل از اعتماد بنفسم باشه! اما خوشحالم که وجدانم بیداره...مطمئنم انقدر چهره و اندامم زیبا هست که اگر تنگ و کوتاه بپوشم و آرایش کنم مردش سهله زنا هم ازم چشم بر نمیدارن و اعتماد بنفسم میره بالا! اما انقدر برای همجنسم و حال خوبش و آرامشش احترام قائلم که به قیمت اعتماد بنفس و خود خواهیم و نشون دادن زیباییم به مردا هیچووووقت چنین کاری نمیکنم:) من از این نمیترسم که شوهرم بهم خیانت کنه چون میدونه چه زنی داره...من دوست ندارم شوهرم زنان رنگ و وارنگ ببینه و دلم میشکنه....
برا دختر منم خود ب خود واریز کردن فک کنم خدمات پلیس +۱۰ باید بری فک کنم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻