یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در جواب تاپیکم که گفتم زنای محیط کار شوهرم جلف میپوشن بهتون جواب میدم دوست عزیز، احتمال داره مشکل از اعتماد بنفسم باشه! اما خوشحالم که وجدانم بیداره...مطمئنم انقدر چهره و اندامم زیبا هست که اگر تنگ و کوتاه بپوشم و آرایش کنم مردش سهله زنا هم ازم چشم بر نمیدارن و اعتماد بنفسم میره بالا! اما انقدر برای همجنسم و حال خوبش و آرامشش احترام قائلم که به قیمت اعتماد بنفس و خود خواهیم و نشون دادن زیباییم به مردا هیچووووقت چنین کاری نمیکنم:) من از این نمیترسم که شوهرم بهم خیانت کنه چون میدونه چه زنی داره...من دوست ندارم شوهرم زنان رنگ و وارنگ ببینه و دلم میشکنه....
برا دختر منم خود ب خود واریز کردن فک کنم خدمات پلیس +۱۰ باید بری فک کنم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻