2777
2789
عنوان

تمیزی بیش از حد😞

654 بازدید | 23 پست

بچها من وسواس ندارم اما ب تمیزی هم خیلی اهمیت میدم خونمونم خیلی بزرگه من واقعا نمیرسم 

اگه تمیز نکنم عصبی میشم اگرم خیلی تمیز باشم خسته میشم

طوریکه وقت برای خودم زیاد نمی مونه 

چیکارکنم خودم اولویت اووول باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه ریزی کن

شنبه مثلا کابینتها

یکشنبه یخچال

دوشنبه سرویس بهداشتی و حمام و...

واقعا انقد سخت گیری توی تمیزی خوب نیست

مامانم جلو چشامه انقد حساس بود رو تمیزی الان بدنش پر از درده الهی بگردم

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

هر روز یه تکه اش را تمیز بکن.همینجوری چرخشی

اگه میتونی یه عکس از خونه ات بذار دل ما شاد بشه..خونه ی بزرگ و تمیز 😇😇

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
برنامه ریزی هم میکنم روزی ی کارو انجام بدم اما همیشه که خونه نیستم دقیق باشه 

دقیقا یعنی منی

خونه هم بزرگ واقعا سخته رسیدگی  یعنی یه جارو و طی کشیدن سالن یه صبح تا ظهر وقتم را میبره دستمال کشیدنش که دیگه جای خود😢

هر روز یه تکه اش را تمیز بکن.همینجوری چرخشی اگه میتونی یه عکس از خونه ات بذار دل ما شاد بشه..خونه ی ...

من دقیقا همین کارو میکنم ولی خوب کارای ثابت روزمره زیادی هم هست و اینکه تمام وقت آدم به کاره

دقیقا یعنی منی خونه هم بزرگ واقعا سخته رسیدگی  یعنی یه جارو و طی کشیدن سالن یه صبح تا ظهر وقتم ...

اره منم دقیقااااا صبح تا ظهر جارو میکشم 

کند دست نیستم خیلیییی طول میبره 

دوتا اتاق ۱۸متری 

آشپزخانه ۱۵متری 

دوتا راهرو 

هال هم نگمممم برات 

چیکار کنم بی تفاوت باشم ب کثیفی  حتی یه دونه اشغال ببینم رو فرش عصبی میشم واقعا یه جاهاییم مثل ...

اگه راهی پیدا کردی خواهر به منم بگو واقعا منم تو عذابم گاهی میگم کاش خونم 50 متر بود

برنامه ریزی هم میکنم روزی ی کارو انجام بدم اما همیشه که خونه نیستم دقیق باشه 

برنامه ریزی کن روزی یک ساعت کارهای خونه و تمیز کاری انجام بدی!  حالا رسیدی یه جا رو کامل تمیز کنی تمیز کن نرسیدی بزار روز دیگه! 

بعد یک سری کارها رو همیشه الویت بزار ! مثلا شستن لباس های کثیف! یا مثلا نیاز نیست همه جای خونه رو جارو کنی فقط جاروبرقی بیار اونجاهایی که خیلی کثیفه رو جارو کن!  یا فقط کهنه بردار اونجاهایی که فقط لک هست سریع تمیز کن! 

یا ارحم الراحمین