2777
2789
چقدرهزینه کردی

ببین موقع تزریق بی حسی درد داشت ولی دیگه هیچ دردی نداشتم موقع کاشت و بخیه هیچ حسی نداری .یه سری مراقبت میخواد که اگر طبق چیزهایی که میگن انجام بدی خواب ابروهات تکون نمیخوره و عالی میشه البته دو سه بار میریزه و خالی میشه ولی نگران نباش باز درمیاد من حدود یکسال و خورده ایه که کاشتم با گذشت زمان جا افتاده و قشنگتر میشه هفته ای یه بار هم تو عرض یک دقیقه کوتاهش میکنم پارسال ۶ونیم دادم امسال فکر کنم حدودای ۸تومن شده البته یه ازمایش قبل اش دادم و حدود ۵۰۰تومن هم داروهام شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت دردنکنه ماشالا چقدرپره انگار مداد کشیدی

همینو میگم تا یکسال همش در حال تغییره  یه وقتایی میریخت یه وقتایی لنگه به لنگه میشو ولی به مرور جا میفته و پر پشت میشه اگه اولش برات خوب پر کاشته باشن 

سلام ببخشید شما ابروهاتون رو کجا کاشتین راضی هستین سیخ و مسواکی نیست؟

گلم من پیش خانم گلپرور کاشت انجام دادم اول از اتاق عمل میایی بیرون حرف نداره ابروها بعد میره تو پروسه ریزش میریزه زمان میبره تا دربیاد باز میریزه ولی در میاد کلا تا بخواد جا بیفته و بتونم بگم کار زمانی عالی میشه تقریبا یکسال طول میکشه ولی بعدش عالی میشه ها .اره خواب ابروهام خوب و طبیعیه عکسمو دیدی  دیگه  .شماره ی ایشون هم 09393070268 هست