2777
2789
عنوان

تو تمکین شوهرم منو محکوم کرد حالا چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 14599 بازدید | 232 پست

چ اشتباهی کردی ک سخت نگرفتی بعدم خیلی راحت بکارتت رو از دست دادی.ولی ماهی رو هروقت ازآب بگیری تازست.اشتباه بزرگتر رو نکن.دلم نمیخواد باعث جدایی دونفربشم یا بگم طلاق بگیر.اما تجربه خودمو میگم تابهترتصمیم بگیری.منم مث شمافقط ب فکر نماز و دین و دیانت طرف بودم.فکرمیکردم هرکی نمازبخونه آدم خوبیه.خیلی آسون گرفتم یابهتره بگم سِبُک رفتم.دوماه نامزدی.بعد عقدفرداشم عروسی.بعدش فهمیدم طرف نمازخون ک نبوده هیچ چ قدم ریاکار و ب درد نخوربوده.بارهاخواستم جداشم ولی هربارازطلاق ترسیدم.بارهامهلت دوباره و دوباره بهش دادم.الان ۹ سال میگذره.۷ سال نزاشتم بچه دار شم.چقدبهم انگ نازایی زدن.ک وقتی تصمیم ب بچه دارشدن گرفتم دیدم همسرم مشکل داره.کلی دوا و درمان.تا بچه دارشدیم.ولی هیچی عوض ک نشد هیچ.بدترم شد.شدم اسیر تو دست کثیف شوهرو خانواده اش.بعد اینکه باردارشدم بطور کامل دیگه ازهم سرد شدیم.قبلشم بودیم.همش دعوا همش بحث و دلخوری.ولی بعد بارداری دیگه اتاق و جای خوابمونم  جداشد.دخالت خانواده اش بیشتر شد.یک روز فقط و فقط یک روز توی این خونه آسایش ندارم.الان با ی بچه ۵ ماهه ب فکر طلاقم...اگه واقعا نمیتونی باطرفت کنار بیای ی فکر کاملا اساسی بکن ک ن عمرت هدر بره و ن بعدها افسوف بخوای بخوری

و چقد ناراحت کنندست نظراتی ک استارتر رو سرزنش میکنن.بااین همه توضیحاتی ک این بنده خدا داده از بی حرمتی و بی مهری همسرش گفته من واقعا موندم اونایی ک دارن میگن مگه آقا چکار کرده و خانم پرتوقع هست واقعا این شرایط رو برای خودشون و عزیزانشون هم میپسندن....بد نیست وقتی کسی ی درد دلی میکنه یا راه چاره میخواد ب جای سرزنش کردن یا خودی ب خوبی نشون دادن خودمون رو جای اون شخص بزاریم و نمک روی زخم نباشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمای اینجا هیچ کاری نمیتونن برات بکنم برو با وکیل های درجه یک مشورت کن تا تجدید نظر بزنن برات

وکیلم میگه اعتراض زدم ولی رد شده من از پرونده خبر ندارم باید جدی پیگیر شم

چ اشتباهی کردی ک سخت نگرفتی بعدم خیلی راحت بکارتت رو از دست دادی.ولی ماهی رو هروقت ازآب بگیری تازست. ...

من نه ماه کنار اومدم با اخلاق گندش ولی اون اصلا رو رفتار و گفتارش کنترل نداره 

یه کارایی میکنه که بعدا هزار بار هم بگه ببخشید من دلم آروم نمیشه 

چون کسی که میگه ببخش باید اولا جبران کنه دوما اینکه تکرار نکنه 

ولی شوهر من در ظاهر میگفت ببخش و وقتی میدید من هنوز دلخورم بدتر عصبی میشد سرم داد میزد جلوی مامانش میگفت اینو طلاق نمیدم چون بیخیال گذشته نمیشه

با این حال بازم حرفی از طلاق نزدم و همه راه ها رو امتحان کردم تا خودشو اصلاح کنه ولی اون اصلا قصد تغییرنداشت مدلشون اونجوریه

پرتوقع و از خود راضی 

توقع دارن من زنگ بزنم وساطت کنم برا آشتی و بگم غلط کردم که تو اینهمه مدت گند زدی 

ممنونم بابت همدردیت عزیزم 

آدم هرچی برای خودش میپسنده باید برای دیگران هم بپسنده ن ک الکی نطق کنه...ب خدا تموم این کسایی و سرزنشت کردن.زخم زبون زدن یا حتی دیدم مسخره هم کردن گفتن ب خاطر کادو و پول میخوای جدا شی خودشون تو شرایط شما باشن بدتر از این کارارو میکنن و دادشون در میاد

من نه ماه کنار اومدم با اخلاق گندش ولی اون اصلا رو رفتار و گفتارش کنترل نداره  یه کارایی میکنه ...

قشنگ درکت میکنم چون شوهر منم ی همچین اخلاقی داره.چقد پشیمونم ک ۹ سال ب پاش موندم و آدم نشد.نمیخوام ناشکری بچموبکنم ولی ای کاش قبل ب دنیا اومدنش عاقل میشدم ک این طفلیم این وسط اذیت نشه.الان من فقط سکوت میکنم واقعا حرفی دیگه براگفتن ندارم وقتی طرفم خودشو زده ب کری و بی اعتنایی و راه خودشو میره.همین دیشب هرچی گفت چی شده فقط سکوت کردم و سکوت.گفت حرف بزن باهام منم دیگه گفتم حرف زدن من باتو مث یاسین خوندن ب گوش خره.تو اگه میخواستی حرف منو بشنوی این ۹ سال میشنیدی

وکیلم میگه اعتراض زدم ولی رد شده من از پرونده خبر ندارم باید جدی پیگیر شم

با وکیل های دیگ مشورت کن عزیزم مشاوره رایگان میدن . می‌دونم اگر چیزی ازش نگیری خیلی حرصت در میاد حق داری ولی آلن چون عصبانی هستی اینجوری فکر میکنی . خودتم پرستاری دیگ واسه خودتم کسی میشی شاغلی از اینم زیاد در نمیاد برات اعصاب خودتو خراب نکن همین 

با وکیل های دیگ مشورت کن عزیزم مشاوره رایگان میدن . می‌دونم اگر چیزی ازش نگیری خیلی حرصت در میاد حق ...

آره ولی اگه کاری هم نکنم و ساده جدا بشم در حق هم جنس خودم که میره یکی دیگه رو میگیره و بدبخت میکنه مسئولم

من زن اولشم و باید طوری زهرچشم بگیرم که دیگه فکر نکنه زن گرفتن راحته 

قشنگ درکت میکنم چون شوهر منم ی همچین اخلاقی داره.چقد پشیمونم ک ۹ سال ب پاش موندم و آدم نشد.نمیخوام ن ...

ایشالا که مشکل تو هم حل بشه خدا به همه زن و مرد های مظلوم که گیر یه بی شرف افتادن صبر بده 

آره ولی اگه کاری هم نکنم و ساده جدا بشم در حق هم جنس خودم که میره یکی دیگه رو میگیره و بدبخت میکنه م ...

مطمئن باش نفر بعدی مثل تو رفتار نمیکنه که ازاول خودشو دست پایین بگیره..بنظرم تو الان تمرکزت رو اینده خودت باشه.

مطمئن باش نفر بعدی مثل تو رفتار نمیکنه که ازاول خودشو دست پایین بگیره..بنظرم تو الان تمرکزت رو اینده ...

آخه اون عرضه زن گرفتن و از همه جهت تامین کردنشو نداره 

خسیسه و دست خودش نیس 

اخلاقش هم که دست خودش نیس و یهو قاطی میکنه