2777
2789
عنوان

تو تمکین شوهرم منو محکوم کرد حالا چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 14589 بازدید | 232 پست
مرسی عزیزم.الهی آمین

میگم بنظرت من چیکار کنم عزیزم 

ناشزه شدن واقعا خیلی بده ؟

شوهرم خونه سازمانی گرفته ولی از وسایلش خبر ندارم وکیل اعتراض زده که اونم رد شده 

دیگه نمیخوام اعتراضی کنم از یه طرف میگم اون واسه زن اول چی بود ک برا زن دوم چیکار کنه از یه طرف میگم اون کلا طرف زن نمیتونه بره مطمئنم که بگیره بازم جدا میشه از یه طرف میگم آینده خودم چی میشه

آخه اون عرضه زن گرفتن و از همه جهت تامین کردنشو نداره  خسیسه و دست خودش نیس  اخلاقش هم ک ...

عزیزم میشه بگی وقتی یکی بهت و خانوادت توهین میکنه.بقول خودت خسیسه گنداخلاقه.تو اصلا چرا باید زندگی اون بعد جداشدن ازتو باید برات مهم باشه؟؟؟اصلا فکرکنی ازدواج میکنه یانه.من بهت میگم مطمئن باش بعد تو ازدواج میکنه.با یه دختر مجرد هم ازدواج میکنه.چون دیدم که میگم.الان با این شرایط بازم جدا میشی یانه.اگه اره که از همین الان بفرستش تو زباله دونی مغزت.اگه نه و میخوای اذیت بشه یا نتونه ازدواج کنه.پس از فکر طلاق و اینا دربیا.و برو بازم منت کشی.چون تا ابد نمیتونی این ادم رو فراموش کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی اگه کاری هم نکنم و ساده جدا بشم در حق هم جنس خودم که میره یکی دیگه رو میگیره و بدبخت میکنه م ...

ناراحت نشو تو از همون اول باید سخت میگیری نه آخرش .بعدش اون میگه حرصشون گرفته.واسه اعصاب خودت بگذر اگر هم اعصابشو وقتشو داری اذیتش کن

نه من تصمیممو گرفتم میخوام جدا شم چون حریم حرمتی نمونده

پس در اولین فرصت برو و جداشو و هم خودتو و هم اونو راحت کن.چون برات عدم تمکین گرفته و قانونا محکومی.تهش که میتونی مهریه بگیری اونم تهش سالی یدونه.که اونم میره سرسال میگه ندارم.بازم شش ماه بهش فرصت میدم.دوسه سال اینجوری اذیتت میکنه.میره ازدواج مجدد میگیره ،ازدواج میکنه و تو میمونی با یه زندگی نامعلوم.دلیلشم اینه در این خراب شده ای که هستیم همون اهل هیئتی هایی که قبولشون داری واسه زن نه احترامی قائلن نه حق.

میگم بنظرت من چیکار کنم عزیزم  ناشزه شدن واقعا خیلی بده ؟ شوهرم خونه سازمانی گرفته ولی از وسا ...

اگه ناشزه بشی هیچ نفقه ای بهت تعلق نمیگیره و طلاقت نمیده.خودشم میتونه دوباره زن بگیره.

بعدم چرا فکر میکنی کسی زنش نمیشه.هستن کسایی ک شرایطش رو بپذیرن من ب چشم خودم دیدم.

اگه سفت وسخت بگیری  و پیگیربشی شاید بتونی رای زو ب نفع خودت برگردونی.باید برای تمکین همسرت خونه با لوازمات کامل ک ملزومه یک زندگی باشه رو فراهم کنه بعد از طریق دادگاه ماموری کارشناسی کسی رومیفرستن ک همه چیز رو چک کنه اگه اوکی بود شما باید برگردی و زندگی کنی اگر نبود بهش وقت میدن همه چیز رو فراهم کنه ک اگه نکرد نمیتونه تمکین بگیره و نفقه ب شما تعلق میگیره ومیتونی از طریق مهریه و نفقه بازیش بدی تا طلاقت بده.

من جات بودم سی تومن رو میگرفتم و خودمو خلاص میکردم.حیفه جوانیت واقعا...الان متوجه نیستی..چند سال دیگه حسرتش رو میخوری

اگه ناشزه بشی هیچ نفقه ای بهت تعلق نمیگیره و طلاقت نمیده.خودشم میتونه دوباره زن بگیره. بعدم چرا فکر ...

آخه عزیزم هنوز مشغول درس و کارم قصد ازدواج هم ندارم 

یه مدت میخوام فکر کنم ببینم کی هستم و چجور آدمی میخوام و...

ضمنا حتی با طلاقی که گرفتم امیدی به ازدواج دوم ندارم اصلا نمیدونم آینده قراره چجوری بشه

اگه ناشزه بشی هیچ نفقه ای بهت تعلق نمیگیره و طلاقت نمیده.خودشم میتونه دوباره زن بگیره. بعدم چرا فکر ...

ضمنا من الان محکوم شدم و درخواست هم دادم و رد شده نه خونه دیدم نه وسایل نه حتی خونواده شوهر یا خودش گفتن که برگردم

یازده ماهه گذاشته رفته 

ضمنا هنوز محکوم صد در صدی نشدم که ناشزه شم،چون از دادگاه زنگ نزدن که میخوام برم خونه خودم یا نه 

فقط تمکین شوهرم تایید شده و اعتراض من رد شده.

اگه هم درخواست ازدواج مجدد بده میتونم برم بگم دلایل عدم برگشت به زندگیمو

امیدوارم قاضی طرف منو بگیره 

منم فعلا نفقه بهم تعلق میگیره و قطع نشده درخواست مابقی نفقه رو کردم