2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین چکار کنم همسایه

903 بازدید | 73 پست

طبقه بالایی خیلی سرو صدا میکنه روانی شدیم 

یه پسر مجرده صدا موسیقیش تو اوجه 

شب تا صبح صندلی میکشه و... 

چند بار گفتیم میگه چهار دیواری اختیاری مدسر ساختمون گفته اصلا رعایت نمیکه

چکار کننیم اذیت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق الناس

مگه ما تونستیم کاری بکنیم ،ی دونه توپ پلاستیکی بردار فقط بکوب سقف،یا اینکه آهنگ باز کن صداشو بده بالا ،ببینه اذیت یعنی چی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
برای ما هم طبقه پایین هم طبقه بالا .خونه ما همش رو ویبره ست 

ب خدا برا ماهم ،دیگه ذله شدیم ،طبقه پایینی ی جور ،بالایی ی جور

من ک میگم خدا نمیگذره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

اصلا هم نیاز نیست ک واسه طرح دعوا شما مالک باشی یا مستاجر. و همینطور مهم نیست اونم مالک باشه یا مستاجر. درسته چهاردیواری اختیاری ولی ب هیچ وجه حق نداره استفاده از حق خودشو وسیله اضرار و مزاحمت ب غیر قرار بده. 

😄هیچی ب ذهنم نمیرسه خدایی چطوری دوصفحه متن میذارید اینجا