2777
2789
واسه منم بگیر  لطفا   زهرا

رهایی از کهنه ها
- تحول و خرابی که به دنبالش نوسازی دارد
- برای شرایط کنونی به فکر تحول باشید
- نگران اتفاقی که باعث مشکل شده نباشید این موضوع بعد مدتی حل می شود (باید صبر کنید زمان در این موضوع دخیل است)
- باید نظریاتتان را بیان کنید حتی اگر باب میل اطرافیانتان نباشد.
- شروع مراحل خوب زندگی بعد گذراندن یک دوره سختی.

توضیح :
برای هرگونه تغییری آماده باشید و ایمان داشته باشید که زندگی نهایتا چیزی بهتر از آنچه را که رها می کنید به شما ارزانی می دارد.
انتقال مظهر زندگی دوباره است. انتقال بهاری است پس از زمستانی سرد و طولانی. برای پرورش یافتن، حرکت کردن و زندگی کردن، مرگ کهنه ها را بپذیرید.

عبارت شفابخش :
من هم اکنون به هر گونه رهایی آری می گویم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهری نیت کردم!

بانوی چوبدست

بانوی خونگرم - پیشرفت
برای خانم ها :
- بانویی خونگرم و معاشرتی ، مغرور و اصیل
- شخصی صاحب اختیار ثروتمند و موفق
برای آقایان :
- موفقیت در تعهدات و پیشرفت
- سخاوت و مهربانی

توضیح :
شما در جهت پیشرفت و رشد شخصی خود گام برمیدارید. به آنچه که انجام می دهید اعتقاد دارید و آنچه را که انجام می دهید موجب تشخیص اهداف شما می گردد. بانوی چوبدست ترسیمگر زنی است با افکار مستقل و متعالی، مثبت و حمایتگر که به آزادی عمل و انتخاب خود علاقمند است. در هر شکلی که بانوی چوبدست در زندگی شما ظاهر می گردد، از انرژی مثبت و کیفیات نیرومند او تاثیر و الهام بپذیرید.

عبارت شفابخش :
من قدرت را در عشق بیکران و همه جا حاضر می یابم.

اسمم راحله اس ممنونم گلم🌹🌸

سلطان بانو

ازدواج - ثمره ی عشق
- ثروت زیاد - ازدواج - پیشرفت
- به ثمر رسیدن استعدادهایتان نزدیک است
- گاهی به معنی ولخرجی و عیاشی نیز می باشد

توضیح :
بزودی پرنده شانس روی شاخسار درخت زندگی تان نوید سروربخش عشق و آگاهی را سر می دهد و شادی را در زندگی خود تجربه خواهید نمود. سلطان بانو مظهر عشق است و باغ زندگانی شما را سرسبز و مصفا می سازد.

عبارت شفابخش :
من از قدرت و زیبایی سرشار هستم.

فاطمه هستم    

نگرانی
- نا امیدی و افکار بیهوده
- شخص که با داشتن امکانات زیاد باز هم منتظر اتفاق جدید است
- اگر بدهی دارید از ولخرجی بپرهیزید و آن را بپردازید

توضیح :
هم اکنون فرصتی است که با صبر و بردباری قدری کنار بایستید و دست از فعالیت بردارید و هرگونه نگرانی، کشمکش فکری یا احساسی را برطرف نمایید.به خود اعتماد کنید. رفتار و حالات شما می بایست مثبت و سرشار از امید و انتظار باشد. تشویق کسانی که شما را باور دارند بپذیرید. به زودی رشد و ثمرات تلاش های خود را مشاهده خواهید کرد. این کارت شما را تشویق می کند که پول، وقت، انرژی و امکانات خود را در جهت نظرگاه خود به جریان بیاندازید و خود را تماما نسبت به کارتان متعهد سازید.

عبارت شفابخش :
همه چیز در راه بهترین خیر و مصلحت من و زندگی ام پیش می رود.

واس منم بگیر فدات شم  اسم هستی

(خدا نکنه)

شش سکه

گشایش
- گشایش در کارها
- دیگران را از منافع خویش بهره مند ساختن
- اقدامات نیکوکارانه

توضیح :
از تاریکی خارج شده و به نور قدم می گذارید. موفقیت شما از اعماق درون رشد می یابد و برای دیگران نیز سودمند و الهام بخش خواهد بود. هم اکنون زمانی است که می دانید خوشبختی در سهیم بودن است.
نیاز است که درمورد یک ناسازگاری به مذاکره بپردازید. روی موضوعات با پاکدلی کار کنید تا به تساوی حقوق و رضایت برسید. با مشکلات تا مرحله پیروزی مقابله کنید. در زمینه های احساسی و عاطفی نیز پیشرفت های غیرمنتظره پیش خواهد آمد.

عبارت شفابخش :
اعتماد به نفس و پذیرش، کلیدهای موفقیت و پیشرفت من هستند.

فرناز مرسییی

سه جام

جشن و شادی
- جشن و سرور به دلیل یک اتفاق خوب
- نامزدی
- تولد
- ازدواج
- بهبود بیماری

توضیح :
زمان جشن ها و شادی ها و دریافت پاداش و هدایا فرا می رسد. بزودی گشایش های شادی بخش و کامیابی های خود را با اطرافیان جشن می گیرید. از کامجویی و ثروت های احساسی و دنیوی که به شما ارزانی شده است بهره مند شوید ولی زنهار که به آنها وابسته نگردید.

عبارت شفابخش :
امروز زندگی آنچه را که برای خوشبختی نیاز دارم، به من می بخشد.

زهرا نیت کردم

نوباوه جام

جوان عاشق - تولد یک عشق
- یک جوان پر شور ، احساساتی و خیال پرداز
- پیغام
- خبر یک تولد
- برای شخص جوان به معنی شخصیتی حساس با استعدادهای قوی هنری

توضیح :
هم اکنون تحت تاثیر یک پیشنهاد جدید هستید. این پیشنهاد می تواند در رابطه با یک موضوع کاری و یا احساسی باشد که موجبات پیشرفت و خلاقیت شما را فراهم می سازد. پیامی را بزودی دریافت می کنید و مرحله جدیدی از یک ارتباط را تجربه خواهید کرد. از یک اتفاق غیرمنتظره شاد و مسرور خواهید شد!

عبارت شفابخش :
هرچه بیشتر خود را دوست می دارم، با سایرین بهتر می توانم ارتباط برقرار کنم.

سلام اسمم شهربانو ۲۳سالمه بنظرت شاغل میشم یا ن یا کی بنظرت 

اعتدال

نیروهای امدادی - شفا
- مدیریت صحیح
- لیاقت و استادی
- کار ر ابا هماهنگی دیگران پیش بردن
- درمورد کارهایی که می خواهید انجام دهید ابتدا به تحقیق بپردازید و پس از اطمینان انجام دهید
- در هیچ کاری زیاده روی نکنید

توضیح :
اعتدال به زندگی شما حیاتی تازه می بخشد که در آن رشد و یادگیری نقش مهمی را ایفا می کند. در این مسیر شما هیچ چیزی را کورکورانه نخواهید پذیرفت. فرشته ی اعتدال شما را به آزمایشات و تجربیات مراحل زندگانی و اندیشه های ژرف رهنمون می سازد و در شرایط دشوار، بصورت نیروی امدادی و آسمانی به یاری شما می شتابد. زخم های شما را مداوا و دردهای شما را چاره اندیشی و تدبیر می کند.

عبارت شفابخش :
من تسلیم نیروهای دگرگون کننده ی الهی هستم، و معبری گشوده برای انرژی خلاق.

لطفا برای منم بگیر  شکیلا

ارابه (کالسکه)

تلاش و پیروزی - سفر
- پیروزی - آماده شدن برای تغییرات بزرگ
- بدست آوردن اعتماد به نفس
- غلبه بر بیماری و مشکلات مالی یا دشمنی
- سفر دور

توضیح :
شما هم اکنون در موقعیتی هستید که در فعالیت های بسیار و گوناگون اشتغال می یابید. این تنوع در کارها شما را غنی می سازد. اگر محکم و استوار پیش بروید حتما موفق خواهید شد. تغییراتی در راه است که برای شما ایجاد هیجان و بیقراری می کند. این رویداد مرحله ی مثبتی را در زندگی شما به ارمغان می آورد. اطرافیان دلسوز و محیط امن که آسایش خاطر شما را فراهم سازند در حمایت و تقویت شما موثر خواهند بود. ولی در هر حال ثبات و استواری شما تعیین کننده ی راه شما است.

عبارت شفابخش :
من در حال نظم دادن به زندگی خودم هستم و برای شروع جدید، خود را مهیا می سازم.

واسه منم میگیری عشقم  فرناز

آرزو (ابله)

پیشنهاد جدید - یک جهش
- یک پیشنهاد تازه ، انگیزه ، نیروی زندگی.
- می خواهید هدف بزرگی را به انجام برسانید.
- مراقب باشید تا انتخاب صحیحی نمایید.

توضیح :
شما برای یک شروع تازه، حتی یک جهش بزرگ آماده می شوید. قدرت زمان کنونی را تجربه کنید. زندگی یا یک ماجرای متهورانه است و یا هیچ! به صدایی که از اعماق قلب تان برمی خیزد اعتماد کنید. حتی اگر ترس شما را به عقب بر می گرداند، جرات کرده و خود را برای رشد شخصی و یا تغییر جهتی شگفت انگیز آماده کنید.

عبارت شفابخش :
من هم اکنون از قلبم پیروی می کنم و به آن سو که مرا می خواند حرکت می کنم.

اسمم زینب برای منم  بگیر

سلطان بانو

ازدواج - ثمره ی عشق
- ثروت زیاد - ازدواج - پیشرفت
- به ثمر رسیدن استعدادهایتان نزدیک است
- گاهی به معنی ولخرجی و عیاشی نیز می باشد

توضیح :
بزودی پرنده شانس روی شاخسار درخت زندگی تان نوید سروربخش عشق و آگاهی را سر می دهد و شادی را در زندگی خود تجربه خواهید نمود. سلطان بانو مظهر عشق است و باغ زندگانی شما را سرسبز و مصفا می سازد.

عبارت شفابخش :
من از قدرت و زیبایی سرشار هستم.

معصومه مرسی

هشت شمشیر

محدودیت - ترس - تنگنا
- محدودیت های ناشی از ترس
- اسارت ناشی از بی تصمیمی
- بیماری موقت
- افسوس خوردن برای یک اشتباه

توضیح :
ترس ها، تردیدها و ابهامات شما را میخکوب کرده است. عاملی را که در فکر خود قدرتمند می دانید، راه های انتخابی شما را مسدود ساخته است. هشت شمشیر نمایانگر محرومیت است و محدودیت هایی را که شما بطور خواسته یا ناخواسته به خود تحمیل می کنید، تجسم می سازد. راه نجات را که انتظار شما را می کشد، در وجود خود احساس کنید و از این سردرگمی خود را برهانید. از شهامت درونی خود استفاده کرده و قدرتی را که به دیگران واگذار کرده اید باز پس بگیرید.

عبارت شفابخش :
عشق بیکران مرا از هرگونه تاریکی و تنگنا می رهاند.