2777
2789
اسما نیت کردم

ستاره

ایمان - آینده روشن
- آسمان پر از ستاره نشانگر آینده روشن
- امکانات جدید
- سلامتی

توضیح :
غم ها و غصه های شما همچون ابرهای آسمان پراکنده گشته و ستاره شما ظهور خواهد کرد. نماد ستاره به شما هدیه ای پر از مهر تقدیم می کند اما به خاطر داشته باشید که هدایای ستاره همیشه مادی نیستند. ستاره دریای آرام پس از طوفان است.

عبارت شفابخش :
ارتباط من با آگاهی بیکران راه را برای تجلی اندیشه هایم می نمایاند.

یک شمشیر قاطعیت - تصمیم - پیروزی با کسی است که قدرت بیشتری دارد - یک اتفاق مهم توضیح : در راب ...

ممنون فقط متوجه نشدم بالاخره باردار میشم یا نه🤔

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیت کردم ،میگیری لطفا🩷

چشم

هدیه - ملاقات دوست
- ملاقات با یک دوست قدیمی و یاد آوری روزهای خوب گذشته
- زحمات گذشته پاداش هایی را به ارمغان می آورد
- در یافت هدیه از کسی که شما را دوست دارد

توضیح :
دیدارها تازه خواهند شد و هدایای محبت و دوستی احساس شما را همچون زمان کودکی سرشار از امنیت خاطر و معصومیت خواهند نمود. از تمام آنچه زندگی به شما می بخشد برخوردار شوید و آن را با عزیزان و دلبندان خود سهم کنید. امیدوار باشید، همانطور که گل ها شکوفا می گردند، با فرصتهایی که در پیش هستند خواسته ها و آرزوهای شما با کمترین تلاش به حقیقت می پیوندند.

عبارت شفابخش :
من با پذیرفتن ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.

من کلا لفظم سنگینه بهت قول میدم تیر ماه به ارزوت میرسی!

الهی خدا از دهنت بشنوه نفست برام خیر باشه🌺

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
سلطان بانو ازدواج - ثمره ی عشق - ثروت زیاد - ازدواج - پیشرفت - به ثمر رسیدن استعدادهایتان نزدیک ...

ان شاءالله 

خیلی ممنونم عزیزم 🌸🙏🏻

می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود ...🌹🌱  خدایا لطفا به من فرزند سالم و صالح و زیبا به زودی عنایت کن ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چشم   نه شمشیر پریشانی - دلتنگی - افکار پریشان و بی خوابی - رنج وزیان - دلتنگی و ناامیدی ...

مرسی مهربووووون

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️