2777
2789

نیت کردم🌷

سارا 

فیزیک خیلی آسونتر میشد اگه بجای سیب خود درخت میفتاد رو نیوتن :) 🌚🔪                                          شکست عشقی فقط اونجا ک شیرکاکائو زودتر از کیک تموم میشه :/ 💔
نازنین نیت کردم🗿🌝

دیو

خشونت - قدرت
- حس جاه طلبی و شهرت
- موفقیت مادی
- احساسات عاری از لطافت
- بی احترامی به احساسات دیگران

توضیح :
نداشتن امید به آینده آدمی را در تاریکی و ظلمت قرار می دهد. امکان دارد از یک حقیقت و مفاهیم آن در تاریکی باشد. امکان دارد مورد آزار و اذیت شخصی یا عاملی قرار گرفته باشید، که شما را در شرایط ترس، تردید و یا سردرگمی قرار داده باشد.
در زمینه جاه طلبی و قدرت های دنیوی دیو نمایانگر موفقیت است. حضور این کارت به شما یادآور می گردد که به اصول اخلاقی خود مقید بمانید حتی اگر به قیمت محرومیت شما تمام شود. دیو می تواند به پیروان خود سخاوتمندانه پول اعطا کند!

عبارت شفابخش :
من ارباب زندگی خود هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیت کردم🌷 سارا 

دلاور سکه

یک موقعیت عالی
- مردی مسئولیت پذیر ، زحمتکش و صبور
- شخصیتی آرام و قابل اعتماد و مهربان
- مذاکره در مورد یک موضوع مهم مالی

توضیح :
شما برای رسیدن به اهداف خود به سختی تلاش می کنید و نسبت به وظایف خود جدی هستید. دلاور سکه نمایانگر مسئولیت پذیری و بردباری است و به شما پیشنهاد می کند برای دریافت نتیجه و حصول اهدافتان خود را با شرایط طولانی مدت هماهنگ سازید و انتظارات خود را به تعویق بیاندازید. برای به حداقل رساندن مشکلات و خطرات، استوار و با احتیاط گام بردارید. جهت پیگیری اقدامات خود از روش های نو و ابتکاری یا تصمیمات عجولانه چشم پوشی کرده و در عوض به روش های شناخت شده و آزموده متکی باشید.
اگر برای مشاوره وضعیت خود این کارت را کشیده اید لازم است از انرژی مثبت این شخصیت در جهت صبر و بردباری و اندیشه گری بهره برداری نمایید. در صورت تلاش پیگیر و مداوم پاداش سرشاری نصیبتان خواهد شد.

عبارت شفابخش :
برای اجرای هر خدمت، انرژی لازم نیز بسویم می آید.

سعیده نیت کردم

خورشید

موفقیت - خوشبختی
- خوشبختی و سعادت
- یک ازدواج خوب
- تکامل در هنرها و علوم
- شکوفایی استعدادها

توضیح :
الهه ی خورشید برای شما پیام آور نور و شادی است و اینکه آرزوهایتان بوقوع می پیوندند. در آنچه که تقبل کرده اید از کامیابی بی نظیری برخوردار خواهید شد.
در زمینه ی کاری و هنری، فرصت بی همتایی است. کارهای خلاق، ذهن را همانند حواس متمرکز نگاه می دارد.
اگر ازدواج نکرده اید، زوج مناسب خود را بازخواهید یافت و به شکوفایی خود کمال خواهید بخشید.

عبارت شفابخش :
پرتو الهی بر من جاری می گردد و مرا رهبری می کند.

دلاور سکه یک موقعیت عالی - مردی مسئولیت پذیر ، زحمتکش و صبور - شخصیتی آرام و قابل اعتماد و مهربا ...

ممنون عزیزم ❤

فیزیک خیلی آسونتر میشد اگه بجای سیب خود درخت میفتاد رو نیوتن :) 🌚🔪                                          شکست عشقی فقط اونجا ک شیرکاکائو زودتر از کیک تموم میشه :/ 💔